endrbkr kullanıcısının son içeriği

1. E

Sattığım Motor 100 Km Sonra Conta Yakmış

hocam benimle uğraşmayacak ki, benlik bi durum yok arkadaş açacak davayı
  2. E

Ben motoru hiç sıkıştırmamıştım bir de, ben de kalsa sanmıyorum bu sorun yaşansın.
  3. E

Motoru alan kişi motorun benden önceki sahibinin arkadaşı, ben 13400 de fln aldım motoru, aldığım gibi bakıma soktum yetkili bayisinde, bir 6 ay sonra da sattım paraya sıkıştığım için, ilanda görüp almak istediler tekrar benden motoru, şimdi de böyle bir şeyle karşılaştım işte. Aslında onlar...
  4. E

gizli ayıp denen bir mevzu varmış ama işte ben de sapasağlamdı, en küçük bi sorun yoktu olsa zaten söylerdim. 1780240332 Motoru alan kişi motorun benden önceki sahibinin arkadaşı, ben 13400 de fln aldım motoru, aldığım gibi bakıma soktum yetkili bayisinde, bir 6 ay sonra da sattım paraya...
  5. E

ama dava açarsa ne olur ben onu merak ediyorum dava açmakta çok kararlı duruyordu 1780239886 ben motoru sürerken hiç sorun yaşamadım ama belirti vermez miydi böyle bir şey olsaydı, bir de kendileri gelip test etti, benden daha iyi anlıyorlar motordan anlamazlar mıydı bunu, motordan çekişten fln...
  6. E

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 2 hafta önce sattığım motor sattıktan 2 gün sonra çalışmamaya başlamış ve yeni sahibi 10 gün sonra bir ustaya götürmüş ve usta conta yaktığını söylemiş. Motoru test etmek için arkadaşıyla geldi alıcı ve beğendiler çekişinde gidişinde bir sorun yoktu, benim bildiğim...

Yeni mesajlar