emrovic kullanıcısının son içeriği

1. E

Chopper Şasesi

Merhabalar abimin yıllardır hayalidir Kendi chopperini yapmak ( pek yapabileceğini sanmıyorum :D ) doğum günü için ona şase almak istiyorum chopper yada nasıl olur bu işler ruhsat falan bilen biri varsa yardımcı olursa cok sevinirim
  2. E

Mont Yardımı

Merhabalar chopper bi motor alıcam http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-mont-ghost-rider-chopper-motosiklet-montu-m-beden-136281128/detay/ şunu düşünüyorum yorumlarınız nelerdir ?
  3. E

Monero CMX 250 A Kullananlar Bakabilir mi ?

Son olarak alıcağım motoru kesinleştirme aşamasında son bi kaç tavsiyeye ihtiyacım var CMX 250 A Titreme cok olur mu ve cok uğraştıracak bi motormudur ?
  4. E

REGAL RAPTOR DD 250E Yardım

REGAL RAPTOR DD 250E almayı düşünüyorum boyum 176-177 gibi bişey kendim ölçtüm tam bilemiyorum :) Bacak boyum 82 Cm Sizce cok sorun olur mu ve bide ortalama fiyatları nedir kazıklanmak istemiyorum :)
  5. E

İlk Motor alımım

Merhabalar Arkadaslar uzun yıllardan beri olan motor tutkumu gerçekleştirme imkanı buldum diyebilirim tecrübesizim tek bir motor alma imkanım var Yüksek cc li alıcaktım yazılarınız sayesinde yanlışımın farkına vardım gerçekten çok teşekkür ediyorum size Bütçem yaklaşık 4000 Civarında Monero...