EmreSS kullanıcısının son içeriği

1. EmreSS

Tourist Trophy

uzun zamandan beri alıcam alıcam diyordum en sonunda aldım oyunu. bu kadar bekleyince insan bi beklenti içine giriyor. adamlar mükemmel yapmıştır diye bekliyordum açıkçası. ama oyun beklediğim gibi çıkmadı. öncelikle gran tourismo alt yapısı üzerine kurmuşlar oyunu. bütün pistler sadece 1i yada...
  2. EmreSS

KGS'den geçiş hakkında

son zamanlarda kgs den geçerken kartı okutuyorum parayı düşüyor, ışık yeşil yanıyor, elimde kgs kartı ile yavaşça çıkıyorum gişeden. tam 2-3 metre olmadan bu ötmeye başlıyor. kaçak geçiş yapılmış gibi. o sırada ışığın yanında ekranın orda filan oluyorum yani 5 metre anca gitmiş oluyorum. ilk...
  3. EmreSS

Yardım eli:)

bugün öğlen kilyos tarafına gitmiştim. yanımdada bir araba geldiği için ara ara bekliyorum filan. dönüşte sarıyer-beşiktaş yolu ile bahçeköye dönen ve kilyosa devam eden yolun sonunda beliyorum yine bizim arabayı. yol malum çok sıkışık 20 dakika civarında bekledim. arada motorcular geçiyor...
  4. EmreSS

Limitör Nerde?

Herhangi bir motosikletin yada belli bir motosikletin motorunun hangi devirde limitörü devreye soktuğunu nereden öğrenebiliriz? göstergeden görürsün demeyin. göstergede 16.000 yazıyor devir kestiği yerde. ama mantıklı olursak 16.000 çevirmesi olanaksız. 15.500 okumuştum önceden ama oda biraz...
  5. EmreSS

Merhabalar

uzun zamandan beri forumu takip ediyordum. üyelik bugüne kısmetmiş diyorum. İstanbul'da oturuyorum. 2004 R6 kullanıyorum yada kullanmayıp garajda tutuyorum. adımda anlayacağınız üzere Emre:)

Yeni mesajlar