Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu bütçeye rtr 200 var eğer düşünürsen. Ben şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım memnunum ama denk getirebilirsen ns200 daha iyi bir seçenek yedek parça ve ikinci eli hareketli olduğu için.
Rica ederim.Bende Burdurdayım.İnşallah bir gün denk geliriz de canlı görürüm.Benim de hayalim ileride sport touring tarzı bir makine almak(En erken 5 6 sene sonra ama olsun).
Öncelikle herkese iyi forumlar.
Daha önce açtığım konularda bu yaz motor alacağımdan bahsedip buradaki abilerimden fikir almıştım.Başlarda aklımda ikinci el 125-250 cc japon motorlar vardı.Sonrasında bunu 125 cc ye düşürdüm ve ikinci elin daha önce hiç motor tecrübem olmadığı için beni...
Öncelikle herkese iyi forumlar.Daha önce bir konu açıp suzuki gsx r 250 almak istediğimden bahsetmiştim ama hem çevremdeki konuştuğum motorcu abilerim hem de burada okuduklarımdan sonra 125 cc ve daha uygun bir motor ile başlamaya karar verdim.Çok hızlı gitsin diye bir olayım yok kriterim biraz...
Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim.Forumda yeniyim ve ilk konumu açıyorum herhangi bir hatam olursa affola.
18 19 yaşlarında suzuki hastası bir üniversite öğrencisiyim bu yaz a2 ehliyeti alacağım.Daha önce çevremdeki tanıdıklarımın scooter ve 125-150 cc motorlarını az da olsa sürmüşlüğüm...