Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dun gece motora benzin almaya gıttım 20 tl lık attırdım 4 lt bıle zor zar oldu pompadan akan damlaları saydım gıttım paramı odedım o sinirle kaskı taktım ılerledım yerlerı yıkamıslar gaza dokunmam la motorun arka tekerı bana selma veriyor yanımdan beni geçti gitti la hızım 10 15 dususum sankı 40...
cafe racer tarzı motorsiklet yapıyorum bugun son aşama akuyu söktum kabloları sakladım. sonra sanaiiden eve gıderken motor 7 8 devirleri arası gaz yemıyormus gıbı ne bıleyım kesıcı gıbı bıseyler oluyor(önce den 10 11 gıbı kesıcıye gırıyor).bu bazı kablolar ucu boşta kaldı birinci şüpem bu. 2...
şimdi arkadaslar forumlar da ilk yazı yazısım eğer bi yanlışım olursa kususra bakmayın. bundan 1 ay önce cafe racer diye bi grup duydum yani tarz çokda hosuma gitti ben yapıcam bunu dedım.once motoru yukseltmeme gerekecekti yarın bu yuzden sanaii deyim 200cc yapacagım mototru komple.bugun...