Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba
Pulsar 150 as ülkemize geleli kısa bir süre oldu satış sayısı da diger ürünlere gore biraz daha az ve fiyat fazla , malum kullanan da tabi az fakat lastik alip taktiran var midir veya uygun ebatlarda önerisi olan var mı ?
Malesef ilginc ebatlarda lastik uretmisler ve metzeler michelin...
Iyi gunler daha onceki basliklara baktim fakat konuya rastlamadim hjc cs 14 veya nolan n64 kullananlar varmi yorumlarini alabilir miyim hjc 334 tl nolan 460 tl ye buldum ikisinide denedim hjc biraz daha guzel geldi nolan icin sesi fazla aliyor diyorlar hangi kaskla kiyaslama yapiyorlar...
Iyi aksamlar MT ailesi
Sizlere bi sorum olucak ;
https://m.youtube.com/watch?v=Te0V71sGoxA
Bu videoda driftin incelikleri ve nasil yapildigini anlatabilcek veya bilen var mıdır ?
Cafe racer icin ;
1)Uygun fiyatli yan sanayi tok sesli tek silindir bi motorsiklete egzoz oneriniz veya nasil bisey olur ?
2)1980 jawa 250 icin arka amortisor ciftli olucak baska motorlarınki uyar mi veya eski saglam sadece pis ve kuf icinde olan suspansiyon eski haline doner mi ?
3)M gidon mu...
Cafe racer icin ;
1)Uygun fiyatli yan sanayi tok sesli tek silindir bi motorsiklete egzoz oneriniz veya nasil bisey olur ?
2)1980 jawa 250 icin arka amortisor ciftli olucak baska motorlarınki uyar mi veya eski saglam sadece pis ve kuf icinde olan suspansiyon eski haline doner mi ?
3)M gidon mu...
Motosiklet icin body armor tavsiye eder misiniz iyi kotu yanlari nelerdir ? Linkteki tarzi ebay ve ali expressteki armorlarin kalitesine ne kadar guvenebiliriz ?
http://m.ebay.com/itm/181847925795
Eskimis keceleri patlamis on amortisor ve kendinden bezmis arka amortisoru illa degistirmek lazim midir yeniden yurur hale getirmek icin neler yapilmalidir ?
Forumda bir çok başlık gördüm fakat tam olarak bunu bulamadım.
Eski bir motosiklet için restorasyon düşünüyorum plaka ve ruhsat cıkaracagım daha önce trafige çıkmadı plaka işlemi 2015 araç gibi mi uygulanacak yoksa ayrı bir sistem mi var ?
motosiklet 1980 model elimde sadece faturası var...
İyi günler aranıza yeni katıldım sizlere danısmam gereken bir konu var ;
Cafe racer yapmayı planlıyorum elimde iki zamanlı 1980 model 250cc jawa var moturu getirdim ve parçalamaya basladım ateşleme platın
motor blogunu nasıl calıstıracagım ayrıca plaka ve vize işlemleri olur mu bilginiz varsa...