Emre_Seles1 kullanıcısının son içeriği

1. Emre_Seles1

Raider 125 4-6 bin devirde fazla titreşim ve zırıltı sesi

bilemem şimdi belki cidden burçlar bitmiş olabilir ama raiderda ben burca denk gelmedim sökerken varsa bile ben görmemiş olabilirim
  2. Emre_Seles1

Raider 125 4-6 bin devirde fazla titreşim ve zırıltı sesi

Burçlardan yapmıyor bunları zamanla dandik montaj yada dandik servis bakımından vidalar gevşeyip düşüyor sonra taşıyıcı olan kısımlar fazla motoru zorlayınca bana eyvallah diyip ya kırılıyor yada parça varsa parça düşüyor
  3. Emre_Seles1

Ne Sıklıkta Motor Değiştiriyorsunuz?

Motoru en son sattım ondan beridir iş-okul-kız arkadaş arasında çırpınıyorum, ekimden beri canım çıktı bilgisayara 2-3 saat bile oturmamışımdır bu süreçte. :D Şuanda 2-3 planım var önce kendime temiz bi araba aldıktan ve okul bittikten sonra, tam zamanlı çalışmaya başlayınca belki bi Xmax250...
  4. Emre_Seles1

Ne Sıklıkta Motor Değiştiriyorsunuz?

Cevizli Bahçe güzel yerdir Köyüm diye demiyorum ama çevirmenin ana vatanı gibi biryer. :)
  5. Emre_Seles1

73kya 0 Rks rk125s

Açık konuşayım motoru birebir görme şansım oldu. Alınmaz. Çin düşmanı değilim sağlam çinliler olursa tercih bile edebilirim ancak bu edilmez. Gördüğümün vidaları gevşemişti bile ki tasarım olarak bakarsakta kafa tasarımı benelliden çakılmış ancak motorda karenaj yok diye çok abes duruyor kafa...
  6. Emre_Seles1

Kış geldi, motorlar yattı mı?

İstanbul kadar olmasa da Edirne'de de haftasonu aşırı trafik oluyor normalde Selimiye Camii'nin oradan Üniversite hastanesine gitmem 15 dk sürüyorken haftasonları bu süre yer yer 45 dkya çıkabiliyor.
  7. Emre_Seles1

benimde hedefim o yönde ilerleyen zamanda hobi için bir motor almak.
  8. Emre_Seles1

125 cc naked önerisi

2-3 yıl içerisinde cc yükseltmek için kudurursun bende kendi aldığım motorumda aynısını yaşadım çünkü 2. el bakıcaksan eğer cb125r ve xsr125 bak derim hele xsr çok daha egzotik bir motor. Sonrasında satışı kolay olsun dersende Mt125 ve cb125r bence kurtarır. ki boylarımız aynı duke altında...
  9. Emre_Seles1

Sırf bu yağmur/kar sebebiyle motoru sattım araba aldım aile desteklemeseydi araba için, daha üst cc scooter alabilirdim.
  10. Emre_Seles1

BMW F 450 GS: Crossover Kraliçesi Sahneye Çıktı

Gayet güzel duruyor fiyatıda eğer çok pahalı olmazsa tutma şansı bence var.
  11. Emre_Seles1

Motosikletini Göster !

bunu denerim ben ilkten saçma geldi ama mantıklıda geldi.
  12. Emre_Seles1

2026 Kawasaki Z900RS Eski Ruh, Yeni Teknoloji

İŞTE bu ya işte bu kadranda sevdiğim gibi analog ile dijitali birleştirmişler 950 cc 4 silindir makine koymuşlar birde buna yoshimura tüp koyucaksın hafif tınılı bir sesi olucak mis gibi.
  13. Emre_Seles1

Yetersiz Ehliyet ile sorun yaşanır mı?

Yetersiz ehliyet veriyorlar ancak motoru alacak birini çağırmazsanız motoru bağlayıp otoparka çekiyorlar.
  14. Emre_Seles1

Radar Cezası Hk.

Bu bilgiyi bilmiyordum. 1760228387 Hocam siz 3 M migrosun orayı işaretlemiş olabilir misiniz ? Orasının 50 olduğunu biliyorum. cezayı orada yemedim zaten. Ki motorların hız sınırının kamyonlarla aynı olduğunuda bilmiyordum. Araçlar ile aynı sanıyordum.
  15. Emre_Seles1

Radar Cezası Hk.

Yok kural ihlali zaten yaptım bundan yana sıkıntım yok tabelanın 70 olup benim 45 üzerinden işlem görmem garibime gitti o yüzden bu konuyu açtım. %10 sınırından ceza yesem umursamam ancak gidip %50 sınırdan yiyince koydu açıkçası.

Yeni mesajlar