emre yokuş kullanıcısının son içeriği

1. E

NS400Z Marş Problemi

Bayide takas imkanından dolayı ödeme kolaylığı sağladığı için bu motora geçiş yaptım. Konudaki sorun dışında şikayetim yok aslında. İşe git gel, arada da şehir dışı turu için bana yetiyor.
  2. E

NS400Z Marş Problemi

Yorumunuz için teşekkür ederim, ekstra bir donanım yok motorumda. Dediğiniz gibi bir akü değişimi gerçekleştirip deneyeceğim. 🙏
  3. E

NS400Z Marş Problemi

Selamlar, 2025 model Pulsar NS400Z sahibiyim, 1650km ye ulaştım. Motoru aldığımdan beri ara ara yaşadığım bir sorun var. Marş yaparken tık tık tık sanki akü bitikmiş gibi marş çevirmiyor. Bazen ilk marşta yapıp gün boyu yapmıyor, bazen de 2 kez basıp 3. de basamıyor. Bunun için servise...
  4. E

Bizimmotor.com ekipman kalitesi

Motosikletimin zincir dişli bakım malzemeleri ve bir kaç aksesuar alımı yaptım. 3-4 kere kullandım bu siteyi. Kalite olarak kötü bir ürün gelmedi. Yanlış veya hatalı arızalı bir ürün gelmedi. Alternatif olarak Kalyoncu ve Yanturlar web sitelerini de kullandım. Bu sitelerde de bir sorun...
  5. E

Bajaj Pulsar NS400Z Lastik önerisi Hk.

İnceleyeceğim, teşekkür ederim
  6. E

Bajaj Pulsar NS400Z Lastik önerisi Hk.

Merhaba, 0 km Pulsar NS400Z satın aldım fakat üzerindeki lastikler bana güven vermiyor. Malum kış aylarına giriyoruz, İzmir de yaşadığım için yağmursuz günlerde işe gidip geleceğim. Sattığım motorumda Metzeller kullanmıştım fakat naked motora geçiş yaptığım için hangi lastik daha uygun olur...

Yeni mesajlar