emre xt125 kullanıcısının son içeriği

1. E

Hangi topcase?

İki çantayı da yanyana koyup inceleme fırsatım olmadığı için sizlere sormak istedim. Yamaha orijinal 50 lt arka çanta mı? Shad 58x mi? Hangisini tavsiye edersiniz? ** Hacim yönünden değerlendirmemenizi rica ederim. Zira ikisi de işimi görür. Sağlamlık ve estetik yönünden fikirlerinizi...
  2. E

Motosiklet ayaklık üretimi

Motosikletim için orta sehpa alacağım. Üreticiye ayaklığın özelliklerini sorduğumda demir boru malzeme, et kalınlığı 2 mm dedi. Metal işinden anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim 2mm et kalınlığına sahip demir boru 200-210 kg ağırlığında motosikleti sorunsuz olarak taşır mı?
  3. E

Eğilen yağ filtresi kullanılır mı? (Resimli)

Yağ filtrem sökerken biraz eğildi. Sizce değiştirmek mi gerekir kullanılır mı?
  4. E

Prohel mi? Venom mu?

Arkadaşlar iki mont arasında kaldım. Bulunduğum yerde görme imkanım olmadığı için internetten sipariş edeceğim. Sizce venom dynamic modeli mi? Prohel colombia modeli mi tercih etmeliyim. 6ay motosiklet kullanıyorum sadece. Kışın ve yağmurda kullanmıyorum.
  5. E

Motosikletinizde kullanmayı tercih ettiğiniz yağ

Arkadaşlar motosikletinize hangi marka model yağı kullanıyorsunuz? Şimdiye kadar kullanıp en memnun olduğunuz ve bir daha kullanmam dediğiniz yağ hangisi? Motosiklet marka modeli ile yazarsak yol gösterici olabilir. Ben tracer 700 kullanıyorum. 1000 bakımında yamalube yarı sentetik konuldu...
  6. E

Yağ ve filtre değişim hakkında

Motosiklet modeli: Yamaha tracer700 Motosikletimin 1.000 km rodaj bakımını yaptırmamın üzerinden 1.500 km daha yol yaptım ve geçen yıl üzerini kapatıp memlekete bıraktım. Yani yenilenen yağ ve yağ filtrem şu an 1.500 km kullanıldı. Fakat aradan 1 yıl geçtiği için yağı yenilemem gerekiyor...
  7. E

Ani gazda stop sorunu

Arkadaşlar motosikletim rölantide çalışırken gazı normal hızda verince sıkıntı yok ama çok ani gaz verince bir iki öksürüyor, rolanti dengesi bozuluyor. Bi daha ani gaz verince pat deyip stop ediyor normal mi? Bir sorun göstergesi mi ? Motosiklet karbüratörlü lifan 200 cross
  8. E

İki monttan hangisini tavsiye edersiniz?

Arkadaşlar iki mont arasında kararsız kaldım. Kullananlar varsa bu iki monttan hangisi iyidir? 1. Venom dynamic kırmızı siyah yazlık/ baharlık fileli 2. Prohel Colombia Kışın motosiklet kullanmıyorum. Genelde bahar gelince, havalar düzelince başlar, kasım-aralık gibi motosikleti temizler...
  9. E

F/p ürünü Motosiklet montu

Arkadaşlar eşimle kendime olmak üzere 2 adet motosiklet montu almayı düşünüyorum. Koruyuculuğu iyi olan, memnun kaldığınız, f/p ürünü diyebileceğiniz montlar hangileri olur?
  10. E

Fazla yakan kros

Lifan x-plore 200 kullanıyorum. 6.600 km de şu an. 55 tl lik benzin aldım 140-150 km yol yapıyor. Km ye 37 kuruşa filan tekabül ediyor. Çok fazla değil mi arkadaşlar? Tracerim hemen hemen bu kadar yakıyor. Bulunduğum ilde usta yok sayılır neler yapmam gerekir? Hepi topu 200 cc motor. Öyle dip...
  11. E

Egzozdan siyah duman gelmesi

200 cc çin krosum var. Rölantide çalışırken elimi egzozun ucuna koyup 3-5 gaz verince elim siyah is oluyor nedeni nedir acaba arkadaşlar? Yolda giderken kara duman atma gibi görünen bir şey yok ancak elimi koyunca siyah oldu epeyce ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:33 ---------- bir...
  12. E

200 cc motosiklete ne kadar yağ konulmalı?

Arkadaşlar lifan xplore 200 aldım. Bir yağ değişimi düşünüyorum kısa zamanda. kitapçığı olmadığı için bilemiyorum acaba ne kadar yağ konuluyor bu motosiklete? Özellikle bu ya da benzeri motosiklet kullanan arkadaşlar nelere dikkat edeyim? Bulunduğum yerde usta yok bakımlarını kendim yapacağım.
  13. E

2. Motosiklette sigorta şoku

Tracer 700 kullanıcısıyım,bugün sigortasını yaptırdım 250 tl tuttu. Birde 2. Motosiklet küçük hacimli dağa taşa vurmalık lifan xplore 200 aldım onun sigorta 438 tl çıktı arkadaşlar normal mi bu durum? Ben lifan için 150-200 çıkar diye tahmin etmiştim.
  14. E

Sigortada motosiklet modelini yanlış girme

Arkadaşlar motosikletime trafik sigortası yaptırmıştım. Ancak yamaha tracer 700 olan modeli yamaha tricity olarak girmişler. Bu durum ne gibi bir olumsuzluk teşkil edebilir. NOT: işim gereği 3 yıl daha doğuda olacağım motosikletim 3 yıl yatacak, kullanmıyorum. Sadece yıllık izne gittiğimde...
  15. E

Bws 100 ü nasıl bilirsiniz?

Arkadaşlar yamaha nın bws 100 ü hakkında ne düşünüyorsunuz? Alınır mı? Sıkıntı çıkarır mı? 2 zamanlı olduğu için yakıtı nasıldır?

Yeni mesajlar