Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CG 200 - 250 - 300 ÇELİK DEBRİYAJ BALATASI YÜKSEK CC VE SERT KULLANANLAR İÇİN GELİŞTİRİLMİŞTİR .
KAYDIRMA YAPMAZ 300 CC MOTORDA DENENMİŞTİR ...
ARAYIPTA BULAMADIĞINIZ HERŞEY BURAK MOTOR DA
PTT KARGOYLA TÜRKİYENİN HER YERİNDEN KAPIDA ÖDEMELİ VEYA PARAYI HAVALE YAPARAK SATIN ALABİLİRSİNİZ...
Açıklama
1995 Model BMW R8OO
Çift motor çift karbüratör 800 cc
Bakımları tam yapılmış olup vize sigortası mevcuttur
40.000 km dedir.
Afyon'da oturduğum için pek binilmiyor.
düşünenlere daha fazla resim göderebilirim
Pazarlık payı vardır.
Fiyatı 9.000 TL
Bulunduğu il Afyon
İletişim...
arkadaşlar jant göbekleri ve jant canagı tornacı tarafından deliniyor siz sadece telleri gidip tel ayarı yapabilen motorculara bisikletcilere taktırıyorsunuz.
hastasından full sıfır toplanmış çift glardoni çift 19 çift set.. Krankları izmir ejderde birleşti.. Silindirler A serisidir.. 103 kartel, 105 devirli granktır.. Motor 1 yıllıktır sadece geceleri 1 saat zevkine binildi 3 aydırda evin içinde yatıyor yorgun makinalarla karıştırmayın okul nedeniyle...
arkadaşlar bu ilan icin cok fazla fiyat düşmeyi düşünmüyorum askere gidecegim araba almak istiyorum bunu satıp askere kadar arkadaşlarımla gezmek icin
ilan link : http://www.ilanyurdu.com/ilan/motorun-tek-sahibi-benim-babam-0-almis-kullanmis-ondan-sonra-bana-gecmis
Arkadaşlar IRC NR 50 LASTİK ALDIK ÖN 275 ARKA 300 ÇOK GÜZEL HERKEZE TAVSİYE EDERİM MOTOSİKLETİ İLE KARDA GEZENLER İÇİN ÇAMURDA GEZENLER İÇİN YAĞMUR ÇAMUR DEMEDEN KAYMA FELAN 0 ARABAYA KAR LASTİĞİNİ NASIL TAKTIĞINZDA performans olarak çok iyi aynı arabanıza taktığınızda nası oluyorsa öle olyor...
Arkadaşlar IRC NR 50 LASTİK ALDIK ÖN 275 ARKA 300 ÇOK GÜZEL HERKEZE TAVSİYE EDERİM MOTOSİKLETİ İLE KARDA GEZENLER İÇİN ÇAMURDA GEZENLER İÇİN YAĞMUR ÇAMUR DEMEDEN KAYMA FELAN 0 ARABAYA KAR LASTİĞİNİ NASIL TAKTIĞINZDA performans olarak çok iyi aynı arabanıza taktığınızda nası oluyorsa öle olyor...
Mondial Motorum 0 dır 6000 kmde AMA CBR 30 Binde herneyse amaç alacğım motor diğil almak sizce bu motordan bu motora geçmelimiyim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cok-cok-acil-satilik-66402818/detay Bu Motor Olabilir VEYA...
Normal Fiyatı 185 tl olan kaskımı sadece 140 tlye vereceğim hiç bir sorunu yoktr ufak tefk çizikler mevcuttur sonuçta 2 .el
kargo bana ait
http://www.motobakkal.com/?urun-1197-GDR-FF-803.html
siteden fiyatı görebilirsiniz
Bu montda satılık l beden 170 tl kargo bana ait yanında yağmrluk...
Satılık ARMODE GT MONT L BEDEN NORMAL FİYATI 245 TL
BEN 170 TL YE VERECEİĞİM İNANMASSANIZ ARMODE GT
YAZIN İLK ÇIKAN SAYFAYADA FİYATI GÖRCEKSİNİZ L
BEDEN DİR MONT SADECE 5 KERE GİYİLDİ
TARZ DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN SATIYORM YANINDA
YAĞMURLUK HEDİYE OLARAK VERCM NUMARADAN ULASMAK İSTEYENLER...
Pazar Günü motorlarımızın depolarını Fulledikten sonra dağlara doğru motorlarımızlar tırmanalım dedik 1 tane kanuni cros 250 1 mondial drift 1 mondial grumblle 1 mondial 150 mr 1 kanini seyhan 150 motorlarımızlar zorda olsa dağları aştık kar üstünde motor u her söför ün işi diğil abilarimizden...
Karlı Bir günde motorlarımızla geziye gittik deneme ilk konu açmaya çalışıyoruö-m
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------
yardım edecek yokmu konuya resim ekleyemiyorum :S
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir...