Empire kullanıcısının son içeriği

1. Empire

Askere gidiyorum:(

Arkadaşlar 23 mayısta maalesef askere gidiyorum.Askere gittiğime değilde sizlerden ayrılacağıma çok üzülüyorum.:pr::salut:15 ay aranızda yokum.Çarşı izinlerinde girmeye çalışacağım foruma.Kendinize iyi bakın arkadaşlar, dönünce yine aranıza katılacağım.:rendeer::cat::)
  2. Empire

Çok üzücü bir durum motorumu sattım

Arkadaşlar çok sevdiğim cbr mi 2 ay sonra askere gideceğimden dolayı sattım.:salut: Ayrıca 2006 model 4000 ytl isteyen arkadaşlar boşuna heveslenmesin.Çünkü 4200 kmdeki motorumu 3500 ytl ye ancak müşteri bulabildim.Ama askerlik sonrası hyosung gt 650 r alacam inşallah:cat: :rendeer: Artık...
  3. Empire

Nice Yıllara By Mükemmel

Çok değerli abim aynı zamanda arkadaşım mersin mt nin genç üyesi 25 nci yaşın kutlu olsun. Mt ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu yıllar geçirmen dileğiyle...:cat: :rendeer: :cherry: :queen: ::cheeeeer ::cheeeeer ::cheeeeer ::wish:: ::wish:: ::wish:: ::wish:: ::wish:: ::wish::
  4. Empire

Selam Ben Geldim

Uzunca bir süredir sitenizi takip ediyorum ama motor alıncaya kadar üye olmadım yeni motorum cbr 125 inşallah kalıcı olurum aranızda buda benim motorum