emoz kullanıcısının son içeriği

1. E

Axor Kask İyimidir?

düşüncemi yanlış anladın büyük ihtimalle bahsettiğim şey drift olunca ekipmana ihtiyaç yok değil sonuçta 30-40 kmnin üstünde kaza yaparsan hasar baya büyük oluyor fakat drift kullanan biriyle hayabusa kullanan birinin zorunlu minimum ekipmanlar aynı değil sonuçta benim minimum almam gereken bu...
  2. E

Axor Kask İyimidir?

kaskı almadan önce motor kullanan bir tanıdığım axor markasını önerdi o konforunun iyi olduğunu söyledi benim daha denemeye fırsatım olmadı ve dediğiniz gibi eşyalarıma özen gösteren birisiyim o yüzden kaskada iyi bakarım cevabın için teşekkürler :) 1755813689 sitede dot ile ecenin farkına dair...
  3. E

Axor Kask İyimidir?

anladım o zaman ben yanlış biliyormuşum ece sertifikası var yani şimdilik motorum çok hızlı olmadığı için şehir içinde yeterli galiba dahili vizörününde olması büyük avantaj benim için
  4. E

Axor Kask İyimidir?

Bugün kask modeli bakmak için babamla ekipman satan bir dükkana girdik ve klasik esnaf oyunlarıyla axor apex model kask almış bulunduk ece 22.06 ve dot sertifikaları var bildiğim kadarıyla dot ece'dende zor bir test 5800 tl'ye aldık sizce nasıldır iyimidir 1755711747 Sharpda 1 yıldız almış...