Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu gidiyor, sigortadan arıza vermedi ancak klasik marş sonrası 1 kere stop etme sorunu vardı. Birde gene klasiklerden montaj sorunları ve üst kapakla bloğunu arasında terleme vardı ancak montaj hatalarını tamir etmek kolaydı ve yağı düzenli kontrol ettiğimde yağı neredeyse hiç eksiltmediğini...
Çözdüm çözdüm, kopyalama sırasında sorun olmuş. Yardımın için teşekkürler.
Bu da şu an kullandığım Nazlı. Hero, Honda ve Bajaj'ın akraba evliliği sonucunda doğduğundan ötürü hiçbir türlü fotojenik durmayan birkaç kromozomu eksik bir kardeşiniz. Fakirlik akıyor, arka koltuğa kedi çantasından...
Hala fotoğraf bekliyorum, bu olmamış benimki böyle diyen güzel fotolar görmeyi beklerken 2 sayfa metin ve 2 tane Google fotoğraflardan fotoğraf görmek üzdü.
1780406463
Yazana kadar beklediğim tarz bir fotoğraf geldi. Imgbb ve hızlıresim çalışmadı, fotoğrafı ne kullanarak yükledin?
Neyse...
Daha güçlü bir tane taktıysa ses artışı normal, daha fazla elektrik çektiği için de aküye etkisi daha fazla olur. Marşı fazla zorlarsan aküyü yersin şarj tutmaz. Akün zayıfladıysa marş almakta zorlanabilir. Bujine de bir bak. Bunlar dışında hala zorlanıyorsa ustana tekrar danış.
Hiç düşmemiş motor yoktur, henüz düşmemiş motor vardır. Motor illaki düşer. Sehpadan indirirken düşer, yan ayaklık tam açılmaz düşer, biri yürürken önüne bakmaz düşer, park halindeyken dokunurlar düşer, üstünde örtü vardır fırtına çıkar örtü paraşüt yapar düşer. Bayiden alırken bile düşme...
Bakımları kitapçığa göre yap, kuryelikte kullanacaksan kitapçıktan biraz erken bakım yapmanda sakınca yok ama geciktirme. Rodajda parçaların birbirine alışması için koruyucu özelliği daha az olan yağlar kullanılıyor. Gazı açarken de nazik açıp nazik kapatıyorsun belli bir deviri geçmiyorsun ve...
İkinci elde şaşırtıcı derecede iyi fırsatlar oluyor. 10/10 durumda orijinal Revit Monster eldiveni 2500'e aldım. Tamamen hakiki deri ve el ölçülerimiz önceki sahibiyle aynı olduğu için eldiven elime cuk oturdu. Gerçi fiyata modelin eski olmasında da katkı vardır ama sertifikalı korumalı hakiki...
Kuryelikte kendini kanıtlamış bir motor, tahmin edilebilir bir gaz tepkisi var. Malzemesi kaliteli hissettiriyor.
1778933388
Yukarıda eklemeyi unuttum benzin deposunun konumu sayesinde sele altı depolaması sıradan motorlara kıyasla 1 kask daha büyük.
Benzin kapağının konumu sayesinde de...
Çok hafifler, depoyu seleyi hava kutusunu falan iptal edince "Kesik" cg ler 100 kilo veya altına iniyorlardır. Düzgün yapılı 200cc bir cg yi çoğu 200cc motor hızlanmada yakalayamıyor çünkü motor çok hafif, motordan çok bisiklete benziyor zaten öyleleri. Özene bözene 200cc ve üstü dizenler vites...