Ana sayfa
Forum
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Motosiklet.TV
Foto Galeri
İletişim
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Emircan125 'in en son etkinliği
Ana sayfa
Emircan125
,
CFMOTO 450 MI XMAX 250 TECHMAX Mİ?
başlıklı konuya cevap yazdı.
hocam bu husqvarnaların tiplerine bir türlü alışamıyorum duke falan bu fiyatlarda olsa okey ama husqvarnanın o kendine has tasarımına...
10 dakika önce
Emircan125
,
Evet 450 sr'da abartı fiyatta aslında sırf bu yüzden ... şu mesajda dediğim gibi düşünüyordum xmax falan aklıma değildi 450sr'ın ikinci...
Bugün 20:12
Emircan125
,
Evet, aslında bir tık öyle olmuş gibi gözüktü ama cidden konuyu açarken gerçekten kararsızdım. Söylenenleri düşününce SR almaya kesin...
Bugün 19:44
Emircan125
,
Evet abicim, CFMOTO tamam, bir Japon değil. Sıkıntıları Japonlara göre daha fazla ama şöyle de bir şey var: biraz abarttığınızı...
Bugün 18:44
Emircan125
,
Moto Sohbet
forumunda
başlıklı bir konu başlattı.
2 ay önce Fuzulev'e girdim ve motor almak için 400 bin TL'lik bir organizasyona katıldım. Kötü yanı şu ki sıfır motor şartı var ve bu...
Bugün 17:36
Emircan125
,
2024 model Mondial Drift L'yi enjeksiyonludan karbüratöre çevirme nasıl yapılır?
Ben şahsen kendi yeteneğimin ve tecrübemin en azından bu motorlar için yeterli olacağına eminim ve zaten r25'le falan zamanında kaza...
10 Tem 2026
Emircan125
,
2024 model Mondial Drift L'yi enjeksiyonludan karbüratöre çevirme nasıl yapılır?
Abim, tavsiyen için sağ ol. A2 ehliyetimi aldım ve yeni motorumu biraz daha güçlü bir model almayı düşünüyorum. Şu an aklımda CFMOTO 450...
10 Tem 2026
Emircan125
,
Vallaha abicim, ne yalan söyleyeyim, ben de şaşkınım. Belki sizin açınızdan apaçi gibi görünüyor olabilirim. Gencim, bazen zorladığım...
10 Tem 2026
Emircan125
,
Moto Sohbet
forumunda
başlıklı bir konu başlattı.
2024 model Mondial Drift L sahibiyim. Bu motorda bugüne kadar yüzüm hiç gülmedi. Toplam 4 kez motor bloğu patladı ve her seferinde...
9 Tem 2026
Yeni mesajlar
(1 Viewer)
En son: Emircan125
10 dakika önce
Moto Sohbet
S
26 model pcx sorunum
En son: sanausbe
43 dakika önce
Scooter - Maxi Scooter