Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam sen anlarsın da ben sanmıyorum. Ayrıca anlamak da mantıklı mı bilmiyorum. Sonuçta tahminden ibaret, diğer deyişle önyargı. Ben açıkçası boş bölümmüş yolda aşırı kaçılmadan yapılmış viraj ve üzerine çekilmiş azarlar gördüm. Bir iki kişi güzel, azar kıvamında değil de tavsiye kıvamında...
Şu videoyu görene kadar arkadaşa gereksiz sert çıkmışlar diyordum ama böylesi hak ediyor.
Videoyu Cimer üzerinden göndermek mi lazım emniyete yoksa daha basit bir yöntemi var mı?
Bir ara YDS'nin karaköydeki dükkanında sentetik kumaşlı pamuktan iyi nem emen ama daha hızlı nem atan bir tişört vardı. Şimdi sitelerinden bulur muyum diye baktım ama anlamadım doğru ürün mü. Çok pahalı tshirtler vardı.
Aleyküm selam. Ya şu motosiklet üreticileri çirkin olmayan kuyruk yapmayı bi becerseler. Çamur sıyırıcıya tkılac plakalar fena durmuyor ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum.
Selamlar. Herkes farklı fikir sunmuş. Maddi imkan önemli gibi burada. Ayrıca satarken garantisi devam ediyor diyebilmek de ayrıcalık tabi(eğer böyle uzatma yöntemi satınca da garantiyi devam ettiriyorsa)
Selam, hayırlı olsun. Crf ile ilgili yaşadığınız durum üzücü ve evet haksızlık var(o kadar süre bekletmemeleri gerekir. Lakin en azından servisi var diye de bakılabilir. Evet kesinlikle japona verilen premium fiyatı haklı çıkaracak bir durum değil.