emanet kullanıcısının son içeriği

1. emanet

suzuki gsr 600 satılık

http://www.sahibinden.com/doktordan_tertemiz_makina-59WQQaXQQ29811883WQQpXQQdisplayitem
  2. emanet

kararsızlık kötü şey

arkadaşlar bu aralar ikleme girdim çözemiyorum .yardım ederseniz sevinirim benim arayışım f 650 gs ile transalp arasında.f650 tek silindirli olmasıyla ve servisi pahalı olması ile eksi not alıyor ama abs olması, az yakması ve injeksiyonlu olası artıları topluyor.transalp ise çift silindir...
  3. emanet

yamaha virago mu satıyorum...

makinamı büyütmek istediğimden dolayı satıyorum.ilgilenen arkadaşlara telefonda bilgi verebilim.selçuk peker 0532 767 41 74 işte fotolar
  4. emanet

neden resim koyamıyorum

aslında o kadar bilgisayar özürlüsü değilim ama yeni mesaj yazarken eklemek istediğim resimleri yükleyemiyorum.nasıl yapılacağını anlatırsanız sevinirim
  5. emanet

bmw f 650 mi honda transalp mi?

bu ikisi arasında takılıp kaldım.bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
  6. emanet

halat kilit mi yoksa disk kilidi mi?

arkadaşlar geçenlerde motoruma internetten(hudson deri) halat kilit aldım.yaklaşık 7 lira civarındaydı.3. kez bağlayışımdı.dün akşam motoruma binmeye gittiğimde kilidi açmaya çalıştım ama kilit dönmüyordu.biraz zorladım anahtar eğildi.yedek anahtarı çıkardım oda 1 dk içinde eğildi.motor kilitli...
  7. emanet

nikelaj parlatılması

arkadaşlar motorsikletimizdeki nikelajları bölümleri nasıl parlatabiliriz.
  8. emanet

ankara da sürüş eğitimi veren yer ?

arkadaşlar 4 günlüğüne ankara ya gideceğim bu arada da motorsiklet eğitimimi almak istiyorum.bildiğiniz yerleri paylaşırsanız sevinirim.