ELque kullanıcısının son içeriği

1. E

Telefondaki silinemeyen virüsler???

Bir tanıdığım bana telefonu verdi yapabilirsen kullan dedi.Aslında telefon gibi bir merakım yoktu ama bu konu bayağı bir kafama takıldı.Telefona root atamıyorum, reset yada format atıyorum virüs programlarınıda deniyorum ama virüs internete bağlanır bağlanmaz hemen geri geliyor.Reklam atıyor...
  2. E

İnternet bağlantısı

Vereceğim rahatsızlaktan dolayı şimdiden özür dilerim.Yeni eve taşındık lakin evde internet kablosunu nereye bağlıyacağımı anlamadım.Önceki evimiz müstakil olduğu için direk telefon kablosuna bağlıyordum ama yeni evde böyle bişey bulamadım.İnternet girişi olarak şurayı gösterdiler önceki...
  3. E

TTNET Kota

Arkadaşlar TTnet'te kota kalktı mı artık? 2-3 aydır 75 gb olan kotamı aşmama rağmen hızım halen 16 mbps. Böyle bir konu var mı yoksa bu benim şansım mı:P
  4. E

Basit İşler - Motosiklet Heybesine Sinyal Takma

Pazara gidip gelmek için bi bisikletçiden 10 Tl ye heybe almıştım.Ama gündüz vakitlerinde sinyalin görünmediğini fark ettim ve elimde bulunan 2 adet sinyali taktım.Basit oldu ama vakit geçirmeye değer :mrgreen: Ahırda hurdaların arasında bulduğum sinyaller: Delikleri açtım Ve sinyalleri...
  5. E

E2200 Sisteme Geforce 9800 gt Takmak

Sistemim: İntel Pentium Dual Cpu E2200 @ 2.20 Ghz 2gb ram Geforce 210 1gb 64 bit 500 gb hdd Bir gün bir internet kafeye gittim ve can sıkıntısından kafedeki bilgisayarın özelliklerine baktım. Benim bilgisayarımdan farksız. Tek farkı ekran kartı 9800 gt'ydi. Ve biraz sorduğumda 1-2 yerde...
  6. E

Motosiklet 60 km/s'yi geçemiyor.

Aradım ama sorunlar ilgili bir konu bulamadım.Gözden kaçırdığım yada fark etmediğim bir konuda cevap varsa vereceğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim. Bugün gezerken arkadaşla motorları değişmiştik.Ama arkadaşımın motoru ne kadar denesemde 60 km/s ve 5 bin deviri geçemedi.Motor boşta iken...

Yeni mesajlar