Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar arabayı sattım ev alma durumu var birde beni şehir içi İstanbul'da taşısın gezmeye tozmaya iki kişi gidebileyim İstanbul'da diye bu motoru düşünüyorum sizin fikriniz nedir motor hakkında 69.500 TL sıfırı bayide websitesinde
Kısa ve net kullanım amacı vesayre işe git gel olucak.Üsküdar çekmeköy arası.Birisi Bajaj Dominar 250.Diğer Pcx 125.Fiyatları birbirine çok yakın.0 alıcam.Ns 200 almak istemiyorum dominar varken.Sizce pcx in kalitesini ve sağlamlığını dominarda yaşarmıyım.
bu arada bajaj kaç lt yakıyor...
Günlük kullanımda istabulda köprü trafiği dahil çekmeköy üsküdar arası git gelde sizce hangidi daha mantıklı ? delight daha kaliteli kullanışlı gibi ama dio 10 kağıt daha ucuz ve parçası servisi daha rahat gibi geldi.Özel kullanım olucak işe git gel için.Paket vs yok.
Böyle bir motosiklet gördüm karbüratörlüymüş.Msx gibi görünüyor ama teknoloji olarak daha basit ve cvt şanzımanlı.Ön arkada kampana var galiba fisk fren hiç yok.Enteresan geldi baya bana.Bilgisi olan varmı bu motor hakkında.Türkiyeye gelicekmi vs ?
Aylaedır motosiklet araştırıyorum.Alma fırsatım olmadı ama en azından ne istediğimi iyicene anlamaya başladım.Birkere ekonomik bakımı ucuz ve istanbulda otoyolda beni götürsün yeterli modunda olduğuma karar verdim ve en önemliside taş gibi sağlam olmalı.Pcx,tweet 200,nmax 125,sym vr kymco...
Honda dio gibi şehiriçi şahsi kullanımda paket vs olmayacak şık 1 fullface kask alsa yeterli olacak ve olabildiğince sağlam ömürlük bir topcase önerebilirmisiniz.Görüntüsü ve sağlamlığı önemli paket scooterı gibi görünmesini istemiyorum.Boyutuda minik estetik tek kask alsa yeterli olur.Model...
Youtube da pek bilgi bulamadım türkçe.Forumdada bulamadım.Sizin bilginiz varmı bu scooter hakkında.Abs li 200cc ve fiyatı nispeten iyi gibi.Bu arada 0 km motosikletlerden bahsediyorum.
Grisi hoşuma gitti.Pcx 125 bakıyordum ama bunun daha basit ve 200cc olması abs ve kaliteli olması en azından...
Bayiler ayrı haber siteleri ayrı konuşuyor.Bug0n bayiyi aradım bilginiz yok dedi.İnstagramdan mesaj attım takipde kalın dedi.Haberler gelecek dedi.Ben anlamadım.
Ha gelirse amt şanzımanlısını direk alırım ayrı konu.Sizin bilginz varmı ?
Bu scooter b ehliyetle sürülebilcek diyoda otoyola çıkamadıkdan sonra ortalama 90 100 km sürat yapmadıkdan ve 150 km menzili bu süratlerde olmadıkdan sonra ben niye 4.5 saat şarj için bekleyeyim ? Bilgisi olan varmı bu konuda.Sırf b ehliyet sürücek diye 2. Martı scooterı çıkarmak belki mahalle...
Bende eşimde çalışıyoruz ikimizin maaşı 1000 dolar ediyo etmiyo allahın en vasıfsız amerikalısı markette tekerlekli market arabası sürüyo otoparkda düzenliyo ayda mininum 1.5k dolae kazanıyo.Eşim ben üni mezunuyuz yaptığımız iş ortalama bir iş kariyer yapılabilcek tarzda.Nasıl bir dünyadayız...
Arkadaşlar motoru almadan önce ekipman toplamaya başladım.Kask mont vs bu tür kritik ekipmanları nispsten ucuza alabilceğim bir mağaza biliyormusunuz malının arkasında duracak kurumsallıkta.
Arkadaşlar evet böyle konular var ama bu dolardan dolayı herşey karıştı fiyatlar aşırı oynak.O yüzden soruyorum kusra bakmayın.
1500 tl verebilirim maksimum ekipman topluyorum ilk işim kaskı almak olucak bana ne tavsiye edersiniz fiyat performans olarak.Kendini kanıtlamış bir marka olursa çok...