ElbetBirGün. kullanıcısının son içeriği

1. ElbetBirGün.

[ANTALYA] Zealsun ZS-150 Chopper

Buraya tıklayarak ilana ulaşabilirsiniz
  2. ElbetBirGün.

Çalıntı motosiklet bildirimi//YARDIM

Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar,babam 5-10 yıl önce 1-2 sene arayla 2 adet motosiklet çaldırdı, fakat motosikletlerin çalıntı bildirimini yapmadı ve hala üzerinde görünüyor,devletle ilgili işlemlerde bu sorun yaratıyor.Şimdi elinde ne ruhsat ne belge ne plaka hiçbirşey yok .Üzerimizden nasıl...
  3. ElbetBirGün.

Zealsun ZS 150-19 Hakkında yardım

Merhaba iyi akşamlar ZealsunZS 150-19 marka/model chopper almayı düşünüyorum, bir kişiyle yarın görüşeceğim, fiyat aralığı nedir? ve bu modelde nelerine dikkat etmem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim..
  4. ElbetBirGün.

PSP slim Motosiklet ile takaslı (tercihen ybr125)

Pspyi 2009 yılının başlangıcında aldım. Fotoğraflarda da göreceğiniz gibi kılcal çizikler dahi bulunmamaktadır.Zaten aldığımdan beri 5-6 kez kullanmışlığım var .Versiyon kırılmış durumda istediğiniz oyunu sadece hafıza kartına atarak oynayabilirsiniz.Psp ve kameranın kutusu tertemiz bir şekilde...
  5. ElbetBirGün.

Motor alıcam fiyat konusunda(Yardım)

Merhaba arkadaşlar 2. el motor alıcam Yuki > YK125-15 Sıfır fiyatı 2.200 tl Alacağım motor 2006 model 18500 Km' de istenen fiyat yaklaşık 1.200 tl +Devir masraflarını ben karşılayacağım motorda hiçbir sorun yok Sizce almalımıyım yoksa pahalımı diyorsunuz yardımlarınızı bekliyorum...
  6. ElbetBirGün.

ElbetBirGün Kimdir ?

Selam arkadaşlar; Benim adım Fırat 07/09/1991 Antalya doğumluyum.Lise son sınıfı öğrencisiyim haliyle üniversiteye hazırlanıyorum. Şu an babam ve benim ortak kullandığımız bir motorumuz var senelerdir kendi motoruma sahip olmak istiyordum gerçi hala istiyorum ama neyse devam edeyim,yakın...