Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Saat 11.30 civari işim bitmiş eve doğru yola çıkacağim hava yağmurlu motosikletimi (150 vulture ) yağmurdan korumak için yağmur almayan biryere almışım taktım kontağı çalıştırdım önce bi rölanti sesini fıtı fıtı dinledim zaten maddi durumlar ülkede ki son olaylar gelecek kaygısı yüzünden...
Arkadaslar motosikletim mondial 150 vulture 26bin kmde 20km/h gectigim zaman gıcırtı sesi geliyor ne olabilir bostayken tekerleri cevirdim amortisörlere baski uyguladim bi ses alamadim ama yinede ön amortisörden şüpheleniyorum görüşleriniz nelerdir şimdiden teşekkürler cevaplar için
Arkadaşlar mondial 150 vulture ile ıslak zeminde giderken biraz sert fren yaptim ön ile ama doğru fren yaptim (limon tekniği )ayni zamanda gidon tamamen düzdu ve sıkmiyordum yinede önü kaybettim 50 km civari ile düstüm bende de motorda da bisey yok lastikler eski ve zemin kötü gibiydi sebepler...