EKONOMİ kullanıcısının son içeriği

1. EKONOMİ

1000rr KAZA

Kaza istanbulda olmuş Ayrıntıları bilenler yazsın lütfen Fotolari ekliyorum [/url][/IMG]
  2. EKONOMİ

SATLIK MONDİAL 100 MG PRİNCE 2014 ÇIKIŞLI İLK SAHİBİNDEN 5200 KM DE

100 mg prince motorum satlik İlgilenen arkadaşlar ozelden yazabilir 2014 çıkışlı 2013 model 5200 km de Ilk sahibinden 1800 tl Adana Ilgilenenler ozel mesaj atabilirler Veya burdan yazabilirler.
  3. EKONOMİ

ADANA'NIN YUMURTALIK VE KARATAŞ İLÇELERİ GEZİSİ (DENİZ, KUMSAL GÜNEŞ,:DOĞA İÇERİKLİ)

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Selamun aleykum, Mübarek Ramazan ayının yaklaştığı şu günlerde vakit varken gezelim tozalım dedik; malum oruç yaklaşıyor. Rota olarak da Adana nın deniz kenarı, suyun; hayatın olduğu tatil yörelerinden Yumurtalık ve Karataş ilçelerini gözümüze kestirdik Tahmini rota...
  4. EKONOMİ

Kazadan sonra sigortam 130 dan 300 tl ye çıktı.Seneye kac para olur?

Motoru sıfır alınca 130 a sigorta yaptırdım Kaza yaptım motorla Yenileme vakti geldi gecti 299 Kusur tl sigorta yaptırdım/yeniledim Merak ettiğim Seneye kac para çıkar sigorta? Az çıkacaksa 150-180 tl gibi sabredilir de 250 tl gibi rakamlar gercekten aşırı yuksek olur Kazalı motorun sigortasi...
  5. EKONOMİ

ADANA'nın Şaşırtıcı Doğa Güzellikleri içindeki Gezimizden Fotolar (100MGPRİNCE+PULSAR

Selamun Aleykum, Adana'nın şaşırtıcı doğa manzaralarına hoşgeldiniz, Burası Adana mı? Evet. bahar, yeşillikler, suyun çeşitli renkleri mondial 100 mg prince bajaj pulsar 200ns motosikletlerimizle yer yer sakin, yer yer de max speed denemelerini yaptığımız gezimiz oldukça keyifliydi tabi bir...
  6. EKONOMİ

Cub-100 mg prince disk ön fren balatası tavsiyesi

Cub ön fren disk balata tavsiyesi istiyorum 5.000 km ye yaklaştım hala disk çizik içinde ışıl ışıl parlayan bir disk istiyorum sanırım balatayı değişmem gerek balata tavsiyesi istiyorum aşırı yüksek fiyatlı olmasın verdiğim paraya da değsin link olursa makbule geçer böyle bir balata nasıl...
  7. EKONOMİ

Motosiklete Araba ABS si takılır mı?

Abs si olmayan motora sonradan abs takmıştı birkac arkadaşımız.Çıkma motosiklet abs parcasi piyasada pek yok.anca yurtdışı sitelerden parca parça bulup uydurma şeklinde yapılabilir/yapılıyor .O da herkesin harci değil. arabalar da 12 volt akuyle calisiyor motosikletler de arabanin abs sini...
  8. EKONOMİ

Bayan Sürücü Motosiklete Çarptı Kaçtı =Fotolu=

Selamun Aleykum, 04.02.2015 tarihinde saat 15.00 suları; iddiaya göre: Tali yoldan seritleri ayrilmis yola çıkmaya çalışan motosiklete Bayan sürücü ters yola girerek carpip kaçıyor.Kazazede hastaneye kaldırılıyor. olay yerine polis çağrıldı. motosikletle kaza yapanın babası olay yerine geldi...
  9. EKONOMİ

Hacı Gene Motoru Devirdim

Bismillahirrahmanirrahim Selamun Aleykum, Bir vakit abdestimi aldım camiye motorla gitmek için yola koyuldum.Yolun başlarında Arka frene bastığımda cırrrrrrrrrr diye kaydığına şahit oldum. Yerler ıslak, hava soğuk... Neyse çıktım yola, 300 metre kadar sonra bir U dönüşü yaptım cami...
  10. EKONOMİ

NGK DR8EA Buji Yerine NGK DPR8EA-9 Buji Taksam Sorun Olur Mu?

ngk dr8ea buji kullanıyorum normalde (motorun orijinalindeki torch D8RC muadili) DPR8EA-9 buji uyar mı? sorun çıkarır mı? farkı nedir ? dpr8ea-9 un ortadaki elektrik sıçrayan noktası az kalın gibi geldi bana buji muadili sitesinde ufak bir arama yaptım (spark alternative) dr8ea yerine...
  11. EKONOMİ

elektrikli motor çalındı

komşunun elektrikli motoru çalındı 2 adet kalın kilitle kilitlemiş alarm da var dun gece saat 04.00 sularında çalınmış hırsız veya hırsızlar (ALLAH onların şerrinden bizi korusun amin) kilitleri kesmiş alarm calsa bizim evden duyuluyordu nasıl yaptılar anlamadım dedi motor da kazali, tipi...
  12. EKONOMİ

65 Kuruşa Gidona Kamera Sabitleme Aparatı -Şaka Değil Gerçek-

Motosiklet aksesuar ürünlerinin fahiş fiyatlarla satılmasına alışmışsınızdır şimdi sıkı durun 65 kuruşa Gidona(direksiyona) kamera sabitleme aparatı inanılmaz ama gerçek hem de hiç uğraşmadan alıp takın parça aslında doğalgaz borusunu duvara sabitlemek için kullanılıyor, ondan ucuz bilseler...
  13. EKONOMİ

Adana Asri Mezarlık Önünde Araba İle Motor Kaza Yaptı Biri Çocuk 3 Kişi Yaralı

Olay saat 14.50 sularında Adana Asri Mezarlığı girişinde yaşandı D400 ün bölünmüş yan yolundan seyir halinde olan 01 JF 058 plakalı motosiklete D400 den Asri mezarlığa dönmekte olduğu iddia edilen araba çarptı kazanın tam oluş şekli henüz bilinmemektedir güvenlik kamerası kayıtlarıolduğu...
  14. EKONOMİ

Mondial Aynasını Sertleştirerek Rüzgardan Daha Az Etkilenmesini Sağlama Yolu

Mondial aynasının sertlik ayar vidası içte ayar için 2 yol olabilir ya aynayı kıracaksınız bu durumda geri kullanılabilme olasılığı çok düşük ya da benim yaptığım gibi matkapla delik açıp 10 mm anahtarla aynayı sertleştireceksiniz artık ayarı yaptıktan sonra da isteğe bağlı siyah elektrik bandı...
  15. EKONOMİ

Önüme Geçen Araç Durunca Panik Ön Frende Asfaltla Buluşmam-Fotolu

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ALLAH’IN SELAMI TÜM MÜSLÜMANLARIN ÜZERİNE OLSUN GÖNDERİLEN PEYGAMBERLERE SELAM OLSUN Sizlere motosikletle olan ilk kazamı anlatmak istiyorum Düşenin dostu olmaz derler siz siz olun düşmeyin motordan Malumunuz yeni başlayan motosiklet sürücüsü ön freni carp diye sıkar...