Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu bir rekor bir motorda 6 kişi olurmu? olur. daha fazla kişiyle bineriz diyen varsa denesin. ama hiç şansı olmayacaktır çünkü adıyamanlı amca bu alanda rekoru kimseye bırakacak gibi görünmüyor.
herkese merhaba arkadaşlar bugün bayiide keeway süpershadowu inceledim. hoşuma gitti alanlar oldumu acaba? genel olarak performansından, kullanımından memnunlarmı bu konuda kısacıkta olursa düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. çünkü 1-2 gün içerisinde motoru almayı düşünüyorum. sağlıcakla....
herkese merhaba,
merak ediyorum acaba keewayin supershadow ve land cruiser modelleri ne zaman satışa sunulacak? konu hakkında bilgisi olan varsa bu bilgiden bende nasipleneyim.
herkese merhaba siteye yeni üye oldum.ehliyetimi almak üzereyim(10-15 güne kadar) ve bu süre içerisinde motor almak için araştırma yapıyorum.kawasaki en500, honda shadow600 ve virago535 bu üç motordan hangisini tavsiye edersiniz fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.