einstein26 kullanıcısının son içeriği

1. E

MOTOSİKLET TUR PROGRAMI

Herkese merhaba, Gittiğiniz turları, yolları , rutları kaydedip inceleyebildiğiniz, aynı zamanda diğer motorcuların paylaşımlarda bulunduğu , alternatif rotaların araştırılıp incelenebildiği bir app varmıdır? Teşekkürler.
  2. E

Neden km. si 10.000 -20.000 olduğunda satışa çıkıyor

Merhaba, Henüz bir motosikletim yok ancak kısa süre içerisinde almak için piyasa araştırmasındayım. İkinci el piyasasına baktığımda genellikle modeli ne olursa olsun motosikletlerin 20.000 km ye kadar satışa çıktığını görüyorum yada bana öyle denk geliyor. Yani km yapmış motor satışı çok az (km...
  3. E

Motorda yeniyim, ilk motorum yardimlarinizi rica ediyorum

herkese merhaba, motor tutkum yeni başlamadı ama ancak almaya fırsatım oldu. sport touring yada touring tarzı motor alıcam ancak ilk motorum olacağı için karar veremiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Butce onemli degil, iyi ve guzel bi motor olsun. 1,71 boyum 78 kiloyum. Şimdiden...
  4. E

Sport touring yada touring alıcam yeni kullanıcıyım (İLK MOTORUM)

herkese merhaba, motor tutkum yeni başlamadı ama ancak almaya fırsatım oldu. sport touring yada touring tarzı motor alıcam ancak ilk motorum olacağı için karar veremiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. 1,71 boyum 78 kiloyum. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar