Eightarm kullanıcısının son içeriği

1. E

Sıfır Bajaj pulsar alacağımda kazıklanmaktan korkuyorum ne yapabilirim ?

Biliyorsunuz bizim esnaflar nasıl kakalasak diye uğraşır bozuk malı. Bi kaç kişide motoru sıfır aldığından itibaren sorunluymuş motor sola felan çekiyormuş. yani motorda bi problem olmadığını nasıl anlarız hiç motor bilgim yok. son olarakda ayrı bi sorum var rodaj olayını nasıl yapıcam pek...
  2. E

Kask önemli ve kaliteli olması lazım.

hangi markalara bakayım kask önemli kafayı vurup ölmek istemem :D kaskım var ama hurda bir şey şöyle güzel bişi alsam fena olmaz. ekonomikte olması lazım.
  3. E

Bütçem 7.000 tl ne almalıyım sizce ?

Hala kararlaştıramadım ay sonuna kadar fırsatım var yoksa bi daha motor alamam ( kredi ay sonuna kadar indirimli) Aklımda bajaj pulsar 200 ns var. enjeksiyonlu felan güzel motora benziyor araştırdım ama kararsız kaldım sizcde 7000 tl ye bundan daha iyi bir şey alınabilir mi ? not : sadece...
  4. E

Motor ehliyeti sınavı nasıl geçilir ?

Hadi sınavına çalışırsın okursun tamam. peki direksiyon sınavında ne yapmamız gerekir cidden çok zor araba gibi değil. uzun süredir araba kullanıyorum ve araba sınavında çok kolay motorda felan sırat köprüsü var
  5. E

Bajaj Pulsar 200 Fena bir şey sizce nasıl ? Kullananlar var mıdır.

Tabiki bitek bu soru için açmadım konuyu öyle olsaydı gereksiz olurdu. Bajaj güzele benziyor baya öven var sizce ne yapmalıyım. Mondial 180 one s mi yoksa bajaj mı. bir de bajajda titreme ne alemde yani + - leri nelerdir..
  6. E

Ybr 125 - Mondial 180 z one s - Veya farklı bir şey ?

Hangisi daha iyi beyler motor alıcam lütfen konuyu amacından sapıtmayın sadece tavsiye verin ! mondial daha güçlü sanırım özellik bakımından ama kalite ne açıdadır bilgisi olan varsa bi yardımcı olsun :sunny: :)

Yeni mesajlar