egem1194 kullanıcısının son içeriği

1. E

sentör ile küçük bir deneyim

bi anda akşamüstü burdur tefenniden cavdır üzeri denizli üzerinden kuyucağa gitmeye karar verdim. cuma akşamı 17.30 da cıktım. 19.15 gibi denizliye indim. hava karardı 1-1.5 saat kardeş ziyaretinden sonra 20-30 sıraları denizli içinden kuyucağa gazladım. yoğun trafik korkutmadı değil. ama...
  2. E

satılık mondial sentör

2016 model 3000km de kaza bela yok. motorun hiç bir kusuru yok. kendim için çok mükemmel ama artcı için uzun yol selenin kücük olması sebebi ile rahatsız edeceğine kanaat getirdim eşimle 20-30 günlük seyahat düşünüyorum. kt150 benzeri geniş koltuklu bir 150 lik motor alacağım. sorun söyleyeyim ...
  3. E

Büyük boyutlu Türkiye haritası

arkadaşlar bana bilgisayarda zoom yaptıkca yani resmi büyüttükçe net kalabilen ve mb tı büyük olan türkiye yollar haritası lazım. elimde vardı ancak bulamıyom. google de aradım bir türlü bulamadım. güncel olup motor gezisi için güzergah çizmek için lazım. elinde olan varsa upload yapıp link...
  4. E

Çelik Motor Falcon Confort 150

Sevgili arkadaşlarım. Malüm ne zamandır bende bir Chopper cinsi motor merakıyla bütçeye uygun arayış içinde idim. Regal Raptor 250 den tercihe başlayıp eleyerek 150cc lere düştüm. Yüksek cc li motorların şehir içinde mullanımı park sorunu günlük yaşam içerisinde kullanımının zorluğunu farkettim...
  5. E

forumu didik didik okudum,ama karar veremedim. bi tavsiye el atın

evet arkadaşlar, 2005 yılından beri mondial110 ft kullanıcısıyım, çok kahrımı çekti, çokta uzun yola çıktım, burdur, ısparta, aydın denizli arası, mondialin hakikaten servisindende duyduğum gibi hiç arıza çıkarmayan modelleri arasında imiş 24000 km deyim şu an, ne motor açıldı, nede avans ayarı...

Yeni mesajlar