Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese selamlar,sevgiler ve saygılar. Arkadaşlar motorum yeni boyadan çıktı. Çokta güzel işçiliği oldu eskiden fazla takmıyodum tabi şimdi kusursuz olunca insan daha çok üstüne düşüyor. Motorla okula gidip geliyorum bazen göremediğim yerlerde bırakıyorum. böyle oluncada kurcalanıyo üstüne...
Herkese cümleten iyi geceler abilerim, kardeşlerim dün akşam izmirli olanlar bilir alsancakta Tyna barın önündeki Ziraat in önüne koymuştum motorumu(600rr) kıbrıs şehitlerinde 1 2 saat yemek yedim geldim binmeden önce 2 3 tur dönerim motorun etrafında ama bu sefer gözüme çarpanlar baya büyüktü...
izmirde 600rr kullanıyorum twobrothers egzoz var tamam rölantidede biraz gürültülü çalışıyo ama böyle bir cezayı yemeyi haketmediğimi düşünüyorum 3 bin devir sakin sakin inerken önüme atladı polisin biri çek sağa dedi evraklarım kıyafetler vize plaka dahil herşey tamken bak herkes sana bakıyor...
herkese günaydınlar hayırlı ve mutlu hafta sonları, 9 aydır yurt dışındaydım arkadaşlar sonunda döndük memlekete ve tabi gözümde her gün ayrı tüten motorumuda tozlu deposundan çıkarma vakti geldi. Yamaha yzf r125 sahibiyim 3 bin kmde aldım motoru 1500 de ben koydum üstüne 4 ayda sonra sehapaya...
[/IMG] Merhabalar herkese kafa grenajımdaki stickerları yaptırabileceğim iyi bi yer arıyorum bölgemdeki reklamcıda yaptırdım ama pek iyi olmadı. Şimdiden teşekkürler
Bugün yaşadığım sinir bozucu olayı paylaşmak istedim sizinle akşam okul çıkışı yağmur vardı motorumu apartmanın yağmur almayan yarım çatı kısmında bir yere çektim brandasını üzerine ıslak örtmemek için kuru alanda kurur sildikten sonra kapatır kitlerim diye düşündüm gidonu kitledim 2 saatliğine...
Herkese merhaba arkadaşlar yamaha yzf r125 ile yarım saat yol yaptıktan sonra aküler açıkken motor stop düğmesine bastığımda titreme gibi bi ses geliyo ön taraftan cızırtı gibi off a çektiğimde kapanıyor kısa mesefalerde olmuyo ama motor zorlanınca genelde 8-9 devirde kullanırım açık konumdayken...
Merhabalar herkese iyi forumlar. Arkadaşlar izmirde ikamet ediyorum bir ay önce spor tarzda bir motosiklet aldım ilk sahibi mersinden getirmiş buraya motoru ve şansımada baya ilginç bir plaka geldi 33 AKP 21 aracımda siyasi bir imge olmasın istiyorum ama illa meraklısı vardır malesef motoru...
Öncelikle herkese merhabalar geçmiş bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.Malum bayram tatilinde bir kısmımız yerinden yurdundan ayrıldı bende bu topluluk içindeydim 5 günlük bir süre içinde 1 aylık Yamaha Yzf r125 im sokakta tentenin altında kalmak zorunda kaldı.Döner dönmez baktım...
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar sorum belki kör cahilce bir sey olucak ama cevabını alamadanda rahat edemicegm yamaha yzf r125 kullanıcısıyım motoru garaja sokarken arabalardan oturu motorun ayaklıgını ındırıp arka kuyruktan kucaklayıp arkasını park yerıne oyle koyuyorum bu kuyruk 80 kg...