EgeKnn kullanıcısının son içeriği

1. EgeKnn

Buraya Kadar

Selam tüm MT üyesi dostlarım seven sevmeyen tüm arkadaşlar.. Siteye üyeliğim 1 yıldan fazla ve bu sürenin büyük bir bölümünde de moderatörlük görevini yerine getirmeye çalıştım elimden geldiğince...!! Bu süre zarfında bir çok olumlu yada olumsuz olaya şahit oldum bir çok keyifli anlamlı ve...
  2. EgeKnn

MT[İzmir] 10 Aralık/Pazar Gokart Yarışı Yapıcaz

:bestmt: [İZMİR] Tüm arkadaşlar Bu hafta sonu pazar günü ( 10 Aralık ) Karşıyaka / Bostanlıda Pazar yeri yanındaki Gokart Pistinde Kartıng yarışı yapıcaz.. 2 tekerde olduğu gibi 4 tekerde de ustayım alırım anahtarınızı diyorsanız içinizdeki yarışçı ruhu görelim bakalım ama baştan söliim...
  3. EgeKnn

MT[İzmir] 06 Aralık / Çarşamba Toplantısı

Teras cafedeyiz arkadaşlar Saat : 19.30 Toplanıyoruz...:bounce:
  4. EgeKnn

[MT - İzmir] Kan Bağışı Akşam Gazetesinde Çıkan Haber

Motosiklet.Net Ailemizin İzmirli Üyeleri tarafından 9 Eylül Üniversitesi Hastanesinde Organize olarak topluca verilen Kan Bağışı Kampanyası Akşam Gazetesinde haber olarak yer aldı... Kan Bağışına katılım gösteren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz..!!! Bir hayat kurtarmak adına çok büyük önem...
  5. EgeKnn

Arkadaşlar acil AB RH + Kana ihtiyacımız var

Sitemize üye camiamızdan sevdiğimiz bir arkadaşımızın babası yarın amelyat olucak arkadaşlar yaklaşık 4-5 ünite ( AB RH + ) kana ihtiyacımız var yardımlarınızı bekliyoruz bana ulaşabileceğiniz telefon numaram 0536 424 81 80 şimdiden teşekkürler yer : İzmir
  6. EgeKnn

MT [izmir] 29 Kasım Çarşamba Toplantısı

:bestmt: [izmir] bu haftaki buluşmamızı yine geçen çarşamba buluştuğumuz ve gelen herkesin çok beğendiği Tayfa Balık ta yapalım Toplantı günümüz : 29 Kasım / Çarşamba Toplantı saati : 20.00 Toplantı Yeri : Tayfa Balık ( Alsancak / Kıbrıs şehitleri )
  7. EgeKnn

MT [İzmir] 22 Kasım / Çarşamba Tayfa Balıkta Toplanıyoruz

:bestmt: [izmir] Bu haftaki toplantımızı ders ortamından uzak :cherry: biraz daha farklı bir şekilde keyifli geçirebileceğimiz bir yerde yapalım... Tayfa balık nezih bir ortamı olan mütevazi bir restaurant;tır. Giden arkadaşlar bilir... Fiyatlarıda oldukça makuldür.. Alsancakta kıbrıs...
  8. EgeKnn

Marka ve Model Kıyaslamaları Bölümünde Açılacak Başlıklarda Uyulması Gerekenler

Başlık ( Bana yardım edermisiniz....,Hangisini almalıyım karar veremedim.... ) gibi başlıklar kullanmak yerine Başlığın konu ile alakalı olmasına özen göstermelisiniz..!!! Kıyaslamak istediğiniz Marka ve modellerle alakalı bir başlık konunun amacına ulaşmasını ve İlgi görmesini...
  9. EgeKnn

MT [ İZMİR ] Kan Bağışı Kampanyası 26 Kasım / Pazar

:bestmt: [ İZMİR ] 26 Kasım / Pazar günü Tüm MT İzmir üyesi dostlarla 9 Eylül Üniversitesi nde görevli olan (Speedy girl Şule) nickli Şule arkadaşımız ve Yavuz beyin yardım ve destekleri ile Kan bağışında bulunacağız.. Bu önemli ve kutsal görev için gerekli tüm bilgilendirmeyi şule...
  10. EgeKnn

MT [ İstanbul ] 11 Kasım / cumartesi Rumeli Hisarında Toplanıyoruz

:bestmt: [ istanbul ] :P kendimi bi garip hissediyorum sayısız buluşma toplantı ve gezi başlığı açtım ama istanbul adına ilk olacak :) 11 Kasım Cumartesi akşamı Rumeli Hisarında ( konserlerin yapıldığı yerin yanı ) da toplanalım arkadaşlar... Benim Boğaza karşı nargile içesim geldi...
  11. EgeKnn

MT [ İzmir ] 18 Kasım Cumartesi Ayvalık Gezisi

:bestmt: [ İZMİR ] 18 Kasım / cumartesi tarihinde Ayvalık Sarımsaklıda Marine Otelde konaklayacağız Elleri görelim :) Ayvalığın tarihi yerlerini gezip görme imkanını kaçıracakmısınız :P "Adalarla çevrili cennet..." Balıkesir'in şirin bir ilçesi olan Ayvalık, eşsiz kumsalları ve mimari...
  12. EgeKnn

MT [İZMİR] 8 Kasım / çarşamba Haftalık Buluşmamız için Teras Cafedeyiz

Haftalık geleneksel buluşmamız için Bornova Teras Cafede toplanıyoruz bu çarşamba... Geçtiğimiz hafta Manisa gezimizde ortaya çıkan grup sürüşü ile ilgili sıkıntıları etraflıca görüşüp daha evel grup sürüşü yapmamış ve grubumuza yeni dahil olan arkadaşlarla tüm MT izmir üyesi arkadaşların...
  13. EgeKnn

MT [ İzmir ] 1 Kasım çarşamba Haftalık buluşmamız için İncir Altı/ Türk Evindeyiz

:bestmt: [ İZMİR ] Bayram sonrası haftalık ilk buluşmamızı İnciraltı / Türk evinde yapıyoruz..... Sakin ve güzel değişik bir mekan... İzmirin en güzel sahil semtlerinden ve turistik eğlence mekanı incir altında Türk evinde bir araya gelmek isteyen tüm arkadaşlar.... Elleri görelim...
  14. EgeKnn

Bayramın 2. Günü MT [ izmir ] den Bir kaç arkadaş Mangal Yaktık ( işte fotolar )

Sitemizin değerli üyesi Güreli rahmi abimizin çeşme altındaki evinde Bayramın 2. günü yani 24 ekim salı günü toplanıyoruz arkadaşlar Geçtiğimiz günlerde 1. yıl dönümümüzü kutladığımız organizasyon dönüşü rahmi abimiz bizleri konuk etmiş evine davet etmişti hatırlarsınız bayram münasebetiyle...
  15. EgeKnn

Marco Melandri Drift Show

http://www.youtube.com/watch?v=Hf45zRQRc7o&mode=related&search=

Yeni mesajlar