efsars kullanıcısının son içeriği

1. efsars

Marka Egsoz (yoshımuro,akrepovic vs) Ve Yapma Egsoz (çakma) Arasındaki Fark ..

Yapma egsoz taktığımızda sıfır motora bi zararı olur mu mesela akrepovic çakması gibi egsozcuya yaptırdığımız egsozun sıfır makinaya zararı olur mu ? yada marka egsozu sıfır motora taktığımızda zararı olur mu ? bilen arkadaşlar yapma egsozla marka egsozun farkını yazarsa çok sevinirim (motor...
  2. efsars

2t 125 cc egzoz lazım

arkadaşlar araştırdım biraaz bulamadım düzgün bişeyler bana 2 zamanlı 125cc motor için egzoz lazım biraz performans arttırsın yeter 400TL bütçe .. saygılar : ) ---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:25 ---------- günceL.. ... ---------- Mesaj ekleme...
  3. efsars

2t Yağ Deposu

Arkadaşlar uzun süredir DT125R 2t yağ deposu arıyorum bulamadım kaç para olursa alcak duruma geldim bana 1 tane yağ deposu bulan çok büyük sevap işleyecek bi araştırır mısınız dt125r 2t yağ deposu ..
  4. efsars

2 zamanlı motorun İstop etme Sorunu..

Arkadaşlar 1. sorum motorumun: istop etmesi, 2 zamanlı 125 cc motorumla çevre yoluna çıkıp bi hız testi yapmak istedim motorla bastım 5. vitesde yakşık 130 kmh geldi ve aniden istop etti ne olduğunu anlayamadım motorda dondum kaldım zincir falan koptu sanıyorum tekere dolanmasını ve düşmemi...
  5. efsars

dt 125 r motor büyütme ..

arkadaşlar sizden çok önemli birşey istiyeceğim benim işime çok yarayacak eğer bulabilirsek. Almanyadaki arkadaşlarım söylemişti onlar 125 cc lik dt125r larını 200cc yamışlar yani dt200r pistonu segmanını falan takmışlar dt125r ile dt200r ın şase boyutları motor büyüklüğü herşeyi eşit olduğu...
  6. efsars

xenon yardımı

Arkadaşlar bende suya dayanıksız xenon var malum kış da geldi bu xenon suda zarar görebilir zarar görmemesi için bi öneriniz varmı yapılması gereken bir şey olabilir mi ?
  7. efsars

memleketimde motorcuya bakış

Arkadaşlar bizim Türkiyemizde araba sürenlerin %80 i motorluyu hep küçümsüyor sanki arabanın içindeki can motorun üstündeki patlıcan hiç takmıyorlar çevre yolunda gidiyorum adam benim geldiğimi göre göre yola fırlıyor kornayı köklüyorum birde el kol yapıyor döversen karakolda suçlu sen...
  8. efsars

teker yakma ..

arkadaşlar çok güzeL bir şey buldum belki aranızda bilenlerde vardır teker yakmadan 10 dk önce tekere bulaşık detarjanını güzelce yaydırıyorsunuz ondan sonra kurumasını bekliyorsunuz kurudukdan sonra bir daha güzelce detarjanlıyorsunuz tekeri yakmaya başladığınızda çok süper duman çıkıyor hayal...
  9. efsars

2 zamanlı motorlarda egsoz bilgisi olan..

arkadaşlar benim 2 zamanlı crossum var daha önce hiç 2 zamanlı motora binmedim bunu sesi çok fazla çıkıyor internetden araştırdım sesi azaltan ve birazda kalınlaştıran egsozlar varmış ama çok pahalı bana ucuz yada farklı bir şey önerebilecek biri varmı .. :pr:

Yeni mesajlar