efkucukbal kullanıcısının son içeriği

1. E

Samsun'dan Selamlar

Herkese merhabalar İlk motorumu (Bajaj Ns 200) 2021 Haziran ayında almış bir üye olarak aranıza katılmış bulunmaktayım :) Havaların yağışlı olduğu şu günlerde, motosiklet süremediğim zamanları forumda gezinerek telafi ediyorum, eski yazıları okuyorum, bir çok şehirde kalabalık ve aktif...
  2. E

Borçlar (Acil) Yardım

Arkadaşlar merhaba motor alıyorum alacağım adam 1.300 borcu var dedi trafik cezası cezayı öde senin olsun falan durumları hani bende motorun ruhsatını aldım GİB den borç sorgulama yaptım CEZA BİLGİLERİ kısmında Trafik Para Cezası Borcunuz Bulunmamaktadır. yazıyor vergi borcu var toplam...
  3. E

Ceza Taksitlendirme ?

Herkese iyi akşamlar. Arkadaşlar bi yakınım ehliyetsiz motor kullanmadan ceza yemişti bi kısmını ödedi sanırım şimdi 1.300 gibi bi borcu kaldı ödemesi gereken bu ceza taksitlendiriliyor mu kredi kartına yada şu seçim işleri de varya bi kolaylık tanınırmı acaba
  4. E

Hacizli Ve Cezalı Motor Almak

herkese selamlar öncelikle şunu belirteyim foruma bu gün üye oldum hatam varsa af ola arkadaşlar akrabamda motor var scooter. bende motor almaya karar verdim gittim onun yanı dedim böyle böyle motorun 1.300 cezası var dedi öde senin olsun 1 hafta bekle dedi şu seçim işleri var filan belki...

Yeni mesajlar