efem09 kullanıcısının son içeriği

1. E

Gilera runner 180cc.. eski efsane..

Merhaba, 13 Yasindan beri, resmi hastasi olarak 2 sene once Turkiyede istedigim tarzda, istedigim renk combinasyonunda hayal ettigim motoruma buldum.. Ama, biliyorsunuz Runner 180cc eski bir motordur. Yanilmiyorsam, Antalya/Istanbul bayilerine sadece gelmistir 2000 yillarinda. Ordan zaten...
  2. E

Gilera Runner 180cc..

Merhaba, 13 Yasindan beri, resmi hastasi olarak 2 sene once Turkiyede istedigim tarzda, istedigim renk combinasyonunda hayal ettigim motoruma buldum.. Ama, biliyorsunuz Runner 180cc eski bir motordur. Yanilmiyorsam, Antalya/Istanbul bayilerine sadece gelmistir 2000 yillarinda. Ordan zaten...
  3. E

Temiz Runner 180 bulmak

Selam arkdaslar, Hollandadan yaziyorum ve Allah izin verirse bu yaz icin Gilera runner 180 almak istiyorum ama, bu motorlar neden hep Antalyada tek var? Simdi ben sadece ortalama her sene 4 hafta sadece binebiliyorum, cunku hayatimizin 11 ayi Hollandada geciyor. Temiz bi 180 bulma sansim...
  4. E

Temiz Runner 180 araniyor bu sene yaz icin.

Selam arkadaslar, Temiz, az kullanilmis Runner 180 SP araniyor, bir tanidiniz varsa lutfen bildirin. Sahibinden.com da 8 tane var, ama onlar suan hep 40.000 uzerinde Butcem 7.000 TL dir saygilar
  5. E

Satilik KTM Duke 990 2011 model acil nakit satiyorum

Merhaba, Acil nakit ihtiyacim oldugnundan KTM Duke 990mi satiyorum, alcak olan kisiler ozele gelsin. Ucuz veriyorum cunku acil para lazim.
  6. E

Lütfen yardimci olun sasirdim.

Merhaba sevgili arkadaslar, Adim Hakan ve 19 yasindayim, Hollanda dogdum ve büyüdum. Turkiye'ye simdi yurtdisindan bir motor göturmek istiyorum, heryere aradim ve sonuc alamadim. Ilk önce tabi sahibinden.com da baktim varmi diye Runnerler. Ama fiyatlarindan sasirdim resmen, 50.000 gitmis...