efeeryurt kullanıcısının son içeriği

1. efeeryurt

Yamaha Tenere 660 ile Çankırı Gezisi Videosu

Herkese merhaba, Yamaha Tenere XT660ZA sahibiyim ve Ankara'da Tenere sahipleri ile bir ekip kurduk kendimizce.. Facebook üzerinden Tenere Ankara ismi ile aratınca çıkıyor, sadece Tenere kısıtlaması yok ancak dual-sport motosikletler ile buluşup rota çıkarmak daha mantıklı.. Aşağıda verdiğim...
  2. efeeryurt

Tenere Ankara, İlk Gezi..

Merhaba, Facebook'ta aktif olan Tenere Türkiye sayfasından tanıştığımız Ankaralı Tenere'ciler olarak geçtiğimiz hafta Ankara'nın ilçelerini turlayalım dedik.. Pursaklar'da buluştuktan sonra, sırasıyla Çubuk ve Karagöl, sonrasında orman yolundan Kızılcahamam'a bağlanıp, Güdül'e geçtik...
  3. efeeryurt

Xmax 250 Momo vs. Xmax 400 Momo

Merhaba, Foruma yeni üye oldum, tanışma alanında kendimi tanıttıktan sonra direkt ilk ve belki de şuan için en önemli sorumu sizlere de sorarak tecrübelerinizi almak isterim. Xmax almak istiyorum, forumlardan, videolardan çok araştırdım ve bugün ilk defa canlı olarak test etme imkanım oldu...
  4. efeeryurt

Ankara'dan Selamlar

Herkese merhaba, Ankara'dan Efe ben, 29 yaşındayım ve özel bir şirkette satış yöneticisiyim. Aktif araç kullanıyorum ancak küçüklüğümden beri motosiklet merakımı artık bir motor sahip olarak devam ettirmek istiyorum. Görüşmek üzere.