Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Başlıktada Belirttiğim Gibi Bu Soğutma Olayını Tam Çözemedim.. Yani Su Soğutmalı Motor Daha Hızlı Olur , Yağ Soğutmalı Daha Yavaş Veyahut Tam Tersi Gibi Söylenimler Duymuşluğum Var. Buna Bi Açıklık Getirebilirsek Çok Makbüle Geçer En Azından Bilgilenmiş Oluruz. Yani Bu Yağ , Su...
Merhaba Arkadaşlar Ben Bu Siteyi Misafir Olaraktan Önceden Çok Takip Ediyordum.
Ve Şimdi Sizlerden Biri Olup Alieye Katılmak İstedim.
Umarım Güzel Seviyeli Sohbet Çerçevesi İçinde Eğlenceli Zamanlar Geçiririz.
Herkeze Tekrardan Merhaba . İyigünler..
Arkadaşlar Böyle Konulardan 50000 Tane Olduğunu Biliyorum Ama Kusura Bakmayın Zor Durumdayım Ve Moralim Gerçekten Bozuk..
Anlayış Gösterirseniz Sevinirim. Gördüğünüz Üzere Naylon Poşet Yapıştı Ve Siyah İzler Bıraktı.Tavsiye Üzerine Deterjanlı Süngerle Kazıdım Ancak Bu Kadar Çıkartabildim Bundan...
Arkadaşlar Böyle Konulardan 50000 Tane Olduğunu Biliyorum Ama Kusura Bakmayın Zor Durumdayım Ve Moralim Gerçekten Bozuk..
Anlayış Gösterirseniz Sevinirim. Gördüğünüz Üzere Naylon Poşet Yapıştı Ve Siyah İzler Bıraktı.Tavsiye Üzerine Deterjanlı Süngerle Kazıdım Ancak Bu Kadar Çıkartabildim Bundan...