e_g kullanıcısının son içeriği

1. E

125cc ‘den geçiş ( Öneri)

1yıldır Cbr 125 sahibiyim yeterli tecrübem var uzun yolda 125cc biraz sıkıyo yada artık bana öyle geliyo :) daha yüksek hacimli kullanışı rahat bir motosiklet tavsiye edermisiniz (Bütçe 12-13 max 15 ) Aklımda Pulsar 200Ns var Yorumlarınızı bekliyorum
  2. E

Lastik tavsiyesi (Cbr 125)

Mitas mc 25 nasıldır kullanan varmı veya başka tavsiye edebileceğiniz
  3. E

Cbr 250 almalımıyım

Şuan Cbr 125 kullanıcısıyım A1 ehliyet ile , A2 almama 5ay felan kaldı Cbr 250 alsam şimdi sıkıntı yaşarmıyım
  4. E

Cbr 125 için beyaz ampul

Cbr 125 için beyaz led ampul arıyorum bilen varsa link atabilirmi h4 olucak ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:39 ---------- Yokmu yardım edecek olan
  5. E

Yüksek km’li motosiklet alınırmı

45-50bin km’lerde Cbr 125 buldum yeni kasa konuştuğum kişiler bunun sorun olmadığını en az 100bin gidebileceğini söylüyorlar. Bende bir yıl kullanıp satıcam zaten sizce almalımıyım ?
  6. E

A1 EHLİYET VE MOTOSİKLET SORUNSALI

Merhaba arkadaslar mondial drift ruhsata 135cc olarak geçiyormus a1 ehliyeti ile kullansak bir problem olurmu 10cc için birşey derlermi
  7. E

100cc - 150cc hangisini tercih etmeliyim

Merhaba abilerim köyde kullanmak için cg tipi motorlardan almaya karar verdim ama kac cc alim kafam karışık 100luk alma gitmiyo hemen sıkılırsın diyorlar , 150lik alsam ehliyette problem olusacak çünkü en fazla 125ccye izin veriyor ne yapicam bilemedim yardim edin simdiden teşekkurler ..
  8. E

Cg mi cup mi ?

Merhabalar , ehliyet almama yaklasik 1yil var bu süre içinde çin mali bir motor alip köyde kullanmak öğrenmek istiyorum ehliyet alincada cbr 125r alacağım inşallah .Suan aklimda cup ve cg motorlar var 100cc siz ne önerirsiniz scooter hariç . ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ----------...
  9. E

Cbr 125 en sevdiginiz renk ?

Herkes sevdigi rengi yazsin 3 renk cesidi var zaten , benim 1.siyah. 2. Hrc 3.repsol
  10. E

Ybr mi cbr mi

Çok yol yapan için hangisi uygundur 100 bin kmdeki cbr nin durumu ne olur
  11. E

Breton 125 - Cita 100r - Masti 100

Hangisi ? ?
  12. E

Baslangic için cupmı cg motormu saglikli

Kuba cita gibi motorlar uygunmudur 100cc
  13. E

GÜC AGIRLIK ORANI NASIL HESAPLANIR ?

Cbr 125 ve ybr nin oranlari kaç ve nasil hesablaniyor
  14. E

Cbr 125 'e koruma takozu veya demiri takiliyormu

Koruma takozu veya demir takılıyormu , takan varmı
  15. E

Çin Malı Motorlara 7-8 bin Tl Verirmisiniz ?

Artik bu fiyatlara 200-250cc çinliler olmaya basladi siz bu fiyatlari verirmiydiniz ?

Yeni mesajlar