E.Yzr kullanıcısının son içeriği

1. E.Yzr

Ne Sıklıkta Motor Değiştiriyorsunuz?

Kesinlikle tatmalısın, her yola geliyor meret
  2. E.Yzr

Yurt dışından 'vergisiz alışveriş' sona erdi: 30 euro limiti kaldırıldı.

Yazık bize ya, faydamıza olan ne varsa birer birer gidiyor.
  3. E.Yzr

Ridertify Motorcu Uygulaması hk.

Ben de üye oldum, güzel uygulama, güncellemeyle yeni özellikler geldikçe daha da iyi hale gelir diye düşünüyorum
  4. E.Yzr

Fiyat performans 125 cc scooter tavsiyeleri 2025

Ltm ile vps arasında ne fark var? Tr sitesinden bakayım dedim, şifre istiyor, komedi cidden
  5. E.Yzr

Her0 xpulse 200 4v ön dişli boşluğu ve zincir dişli sesi

Normal hocam o ses, bende de vardı xpulseda, yağlayınca azalıyordu
  6. E.Yzr

The Biker Jeans vs Riderdenim

Deneme şansım maalesef yok hocam. Mağazayı arayıp öyle sipariş vermekte fayda var anlaşılan. Daha önce rider denimden pantolon aldığımda bu şekilde yapmıştım, iyi olmuştu
  7. E.Yzr

The Biker Jeans vs Riderdenim

Hocam, beden olarak günlük giydiğiniz bedene göre mi aldınız?
  8. E.Yzr

12v çakmaklık çift USB hızlı şarj önerisi

Baseus tavsiye ederim, ben kullanıyorum. Sarsıntıdan çıkmaması için de süngeri etrafına sarıp çakmaklığa öyle yerleştirdim, arazide vs hiç yerinden bile oynamadı.
  9. E.Yzr

Cg motosiklet le Giresun dan İstanbul gitmek istemiyorum sıkıntı olur mu 180 cc motor

Ekipmanını giy ve yola çık, neyi bekliyorsun ki 😁 sabırla gidersen ve keyif alırsan her yere gidilir. Öncesinde motosikletin vidalarını sık güzelce bir elden geçir, yağını, zincirini vs kontrol et, hayırlı yolculuklar dilerim 🤗
  10. E.Yzr

R25 Gp kompozit motor koruma takozu takılır mı ?

R25in orijinal koruma takozunu tavsiye ederim. Aks korumayıda DMK'den temin edin.
  11. E.Yzr

Motosiklet.net yeni arayüz hayırlı uğurlu olsun.

Çok da güzel olmuş, ellerinize sağlık. Uygulama olarak da görmek isteriz
  12. E.Yzr

Yamaha R25 hararet sorunu

Merhaba arkadaşlar. Yamaha r25 2022 model motosikletimi kilswitchten kapattıktan sonra fan açtı ve sıcaklık çizgisi 5e kadar yükseldi. Motosikleti tekrar çalıştırınca 3 çubuğa düştü. Sizce bu bir sorun mu? Motosiklet şuan rodajda. Sıvı kontrollerini yaptım, havasına baktım. Herhangi bir sorun...
  13. E.Yzr

Eskişehir - Muğla motosiklet nakliye

Merhaba arkadaşlar Salı günü(10.05.2022) Eskişehir'den Muğla'ya motosiklet getirebilecek bir firma tanıyan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
  14. E.Yzr

Bim Aktüel Motosiklet ürünleri

Yeni mesajlar