Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Deneme şansım maalesef yok hocam. Mağazayı arayıp öyle sipariş vermekte fayda var anlaşılan. Daha önce rider denimden pantolon aldığımda bu şekilde yapmıştım, iyi olmuştu
Baseus tavsiye ederim, ben kullanıyorum. Sarsıntıdan çıkmaması için de süngeri etrafına sarıp çakmaklığa öyle yerleştirdim, arazide vs hiç yerinden bile oynamadı.
Ekipmanını giy ve yola çık, neyi bekliyorsun ki 😁 sabırla gidersen ve keyif alırsan her yere gidilir. Öncesinde motosikletin vidalarını sık güzelce bir elden geçir, yağını, zincirini vs kontrol et, hayırlı yolculuklar dilerim 🤗
Merhaba arkadaşlar. Yamaha r25 2022 model motosikletimi kilswitchten kapattıktan sonra fan açtı ve sıcaklık çizgisi 5e kadar yükseldi. Motosikleti tekrar çalıştırınca 3 çubuğa düştü. Sizce bu bir sorun mu? Motosiklet şuan rodajda. Sıvı kontrollerini yaptım, havasına baktım. Herhangi bir sorun...