E-TEKİN kullanıcısının son içeriği

1. E-TEKİN

Michelin city pro sert yapısı hakkında

Arkadaşlar merhaba 2009 yalından bu yana irili ufaklı motorlar kullandım En son ybr 125 imde 20 bin km metzeler me22 kullandım ve çok memnundum.Lastikler ömrünü tamamlayınca michelin city pro lastik aldım.Yol tutuş fren performansı yeterli fakat anlam veremediğim şekilde lastikler...
  2. E-TEKİN

Satılık ktm duke 200

Tarz değişikliği nedeni ile motorumu satıyorum. 2014 model 2015 mart çıkışlıdırhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-hatasiz-duke-200-340379131/detay
  3. E-TEKİN

Kaza da hasar gören koruyucu ekipmanlar hakkında

Merhaba, yakın bir arkadaşım kaza yaptı ve suç tamamen karşı araç sürücüsünde, bu durumda karşı tarafın sigortası suçsuz olan sürücünün koruyucu ekipmanlarının hasarını karşılar mı? Yardımcı olursanız sevinirim, saygılar...
  4. E-TEKİN

x max 250 x city 250 hava filtresi hakkinda

Malum bizim motorların hava filtresi diğer motorlara göre çok çabuk kirleniyor. Manuel e göre 10.000 km de değiştir diyor ama biraz tozlu ortamda kullaninca filtre berbat oluyor. Filtre de hiç ucuz değil 90 tl galiba. Benim sormak istediğim hava filtresini uygun bir kimyasal ile yikasak...
  5. E-TEKİN

honda nc750 serisinde kelime Oyunu mu yapıyor

Arkadaslar belki yanlış düşünüyor olabilirim bu motor max beygir ini 6250 devirde 55 hp olarak veriyor zaten bu devirde de limitore giriyor, kimse 55 hp yi yakalamak için sürekli limitore sokmaz motoru nu, hiçbir markada böyle bir şey görmedim, aslında bu motor 5000 devirlerde 40-45 hp üretiyor...
  6. E-TEKİN

Kawasaki Versys 650 Hakkında

Herkeze merhaba Kawasaki versys 650 ilgimiçeken bir model,ileride almayı düşünüyorum. Teknik verileri çok ideal,boyu posu yerinde,kullanımı rahat,vergi dilimi uygun yani 5 10cc için üst dilim vergi yok,viraj muhteşem,vs vs vs.. Kullanıcılarından en ufak bir olumsuz yorum daha duymadım...

Yeni mesajlar