Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler arkadaşlar aranızda kask kamerası almış olanlar vardır elbet nasıl birşey alayım HD kayıt edicek birşey istiyorum kask modelim bildiğiniz düz kask modellerinden ön camı olan vs.
Bende uzun yol yapıyorum bazen onun icin kask kamerası istiyorum ne alayım nerden alayım nasıl birşey...
İyi günler arkadaşlar Kararımı verdim ATV olarak Apachi 200CC OFF-ROAD icin karar verdim Sıfır 4.500 TL ile yanında cene acılır kask hediyeli + ücretsiz kargo istanbuldan Trabzona göndercekler.
ATV bu arkadaşlar İnşallah alacagım Maaşı bekliyorum Adamı aradım söyledim Ayırıyor Kaza bela olmaz...
İyi günler arkadaşlar uzun süredir araştırmalara devam ediyorum
Mondial 150cc mi yoksa Apachi 200cc mi Fiyat olarak mondial 150cc fiyatı: 6 bin tl yi buluyor Apachi 200cc Fiyatı: 5 bin tl 36 ay taksit seceneği var mondial 150cc de 12 ay taksit zorlarsak 32 ay taksit yapan yerler buluruz...
İyi günler arkadaşlar
Elimde scooter 151 rs var yine mondial markası . Bundan 2 gün önce arkadaşımın kiraladığı ATV ye bindim birazda kullandım tabi cok hoşuma gitti zevkli bir alet.
Arkadaşıma sordum ben anlamam sadece kiraladım dedi biraz araştırma yaptım burayı buldum öneriler le tabiki...