duckyfancy kullanıcısının son içeriği

1. D

Hyosung GT 650R bilgilemdirme

Merhaba arkadaşlar ben yukarıdakı baslıkta gordugunuz gıbı bir hyosung gt650r almak ıstıyorum ve bu motorsıklet hakkında yorumlarınızı beklıyorum . :) ve fıyatları ne kadardır ? :wiinkk:
  2. D

Protez bacagı ıle olımpıyat sıralamasına girdi.

Olimpiyat Oyunları'nda yarışan ilk ampute atlet Oscar Pistorius tarih yazdı. 400 metre elemelerinde koşan Güney Afrikalı atlet, 45.44'lük derecesiyle serisinde 2. oldu ve yarı final koşmaya hak kazandı. Olimpiyatlara katılan ilk engelli sporcu olan Güney Afrikalı atlet Oscar Pistorius, 400...
  3. D

Cup motor egzoz.

Merhaba arkadaşlar ben yk 100-7 motoruma egzoz takmak ıstıyorum pekı bu nasıl oluyor bana detaylı bır sekılde anlatacak bırısı varmı (Detaylı bır sekılde dedıysem takılma seklı felan dedim.)
  4. D

2013 yok olacak markalar

Haber sitelerinde arastırma yaprken bu habere rastladım .. 2013 de suzukı diye birşey olmıyacak diyor . ne kadar dogru artık bılmıyorum Haber Linki: http://ekonomi.haberturk.com/makro-ekonomi/haber/764770-2013te-bu-markalar-olmayacak
  5. D

İşte yuki servisi !!

Merhaba arkadaşlar ben forumda yeniyim ve bir yk100-7 cup kullanıcısıyım.. Ben motorsikletimi 2 gün önce servisine bakıma koydum . Dün motorsikleti almaya gittiğimde aldıgım cevap şöyleydi -Ustam bittimi bizim motor ? -Hayır bitmedi daha ben onu unutmuşum Benide oruçlu oruçlu günaha soktu...

Yeni mesajlar