Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar selam. malum gv250 kullanıcısıyım. işyerim başka şehirde ve orada motosiklet kullanmak istiyorum günlük 4 km falan gidecek. 100 cc (kesinlikle) altı skuter bakıyorum birkaç gündür. ikinci el az kullanılmış kuba golf 100, vs bakındım. fiyatları 2000 tl altı. kalitelerini...
ARKADASLAR BELL VE LS2 KASKIM VAR. KASKLARIN ÜST HAVA GİRİŞ KAPILARI KAPALI OLMASINA VE BALAKLAVA KULLANMAMA RAĞMEN ÜSTTEN HAFİF BİR SOĞUK HAVA GİRİŞİ İLE GÖZLERİM İNANILMAZ DERECEDE SOĞUĞA MARUZ KALIYOR. BUNA ÇARE VAR MI YOKSA BÜTÜN KASKLAR MI BÖYLE. VALLAHİ SIKINTIDAYIM.
herkese selam
bayan artçı için mont önerisi bekliyorum.nerden hangi marka alalım. kendim için bot alacağım işmontun bot ve yağmurluğunu almak istiyorum ama tabi yds tcx gibi bot markaları da var. değer mi bilmem görüşleriniz önemli.
beyler merhaba okuduğum kadarı ile idare eder fiyatına göre güzel olan venom kışlık evolution mont almaya karar verdim. çok soğuk kar kış ayaz geçen bir il değil yalova. bence bu mont yeterli olur. ancak yağmur oldu mu anasını ağlatıyor. alt üst takım yağmurluk mu iyidir yoksa tulum mu alalım...