Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ugün saat 22:00 sıralarında normalde cadde olan ama bugün pazar kurulan bir caddede motosikletimle 50k/h civarı hızla selektör ata ata ilerliyordum. Çünkü 4-5 tane pazarcı hala toplanmamış çadırlarını topluyolardı, nerdeyse pazarın sonuna gelmiştim birden karşıdan karşıya asılı ip gördüm ve 10mt...
Bugün saat 22:00 sıralarında normalde cadde olan ama bugün pazar kurulan bir caddede motosikletimle 50k/h civarı hızla selektör ata ata ilerliyordum. Çünkü 4-5 tane pazarcı hala toplanmamış çadırlarını topluyolardı, nerdeyse pazarın sonuna gelmiştim birden karşıdan karşıya asılı ip gördüm ve...
Balıkesirden herkese selamlar..
Öncelikle kendimi tanıtayım ben Metin yaşım 22 Balıkesirliyim ve kendi şehrimde üniversite okumaktayım.
Motosiklet tutkum senelerdir vardı ama kendime ait motorun yoktu ara ara fazla sipariş olmayan bir dükkanda sipariş goturuyordum 150cc lik bir motosikletle. En...