Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
2 sorum olacak :)
1- Fren sıkılı çukur, tümsek vs. yerlerden geçince fren hidroliklerinin ordan gelen vızırtı sesi normal mi?
2- Dün ilk defa başıma geldi, arka fren sıkılı iken marşa basınca motor çalışmıyor, ön fren sıkılı iken basınca çalışıyor. Sonradan düzeldi kendi kendine ama...
Merhabalar,
Honda hiç kullanmadım o nedenle kıyaslayamam ama Xmaxlerdeki bildiklerimi aktarayım.
* 2018 kasaya kadar ki versiyonlarda amortisörden şikayet eden çok, 2018 sonrasında bu sorunun giderildiğini ve yere daha sağlam basan ama konfor sele ile daha rahat bir model olduğu söyleniyor...
Merhabalar,
Yaklaşık 1 aydır bende X-Max 300 kullanıcısı olarak(ilk motosikletim) aranıza katılmış bulunmaktayım.
Tabi motor biraz aceleye geldiğinde ehliyetimi henüz alamadım ama kursa devam ediyorum, kısmetse bu ayın sonunda ehliyetimi alarak mahalle arasından aktif olarak kullanıma geçiş...
Merhabalar,
İlk defa Scooter alacağım için kafam oldukça karıştı.
2016 Modele bakarken arkadaşlardan "2018 ve yukarısına bak, onlarda motor daha yeni ve gelişmiş" uyarısı aldım.
Şimdi de 250 ABS ve 250 Iron Max arasında kaldım.
Yaptığım araştırmalarda koltuk ve boya dışında bir fark bulamadım...
Merhabalar,
İstanbul'dan aranıza yeni katılıyorum. Yakın vakitte ilk motorumu alacağım fakat bir konuda kafam karıştı sizlere danışmak istedim.
Bu ıslak debriyaj, kuru debriyaj, kaydırmalı debriyaj, yağlı debriyaj vs. Bunların anlamı nedir?
Bildiğim kadarı ile kuru debriyajda vites küçültürken...