dreamboy kullanıcısının son içeriği

1. dreamboy

Yine bir kaza...Bi yandan sevindirici bi yandanda üzücü???

slm arkadaşlar cumartesi akşamı hatunla arabada bakırköy sahiline doğru seyrediyorduk.Kırmızı ışıkta durduğumuz zaman yanımıza bi maxi scooter yanaştı.Evli yada sevgili iki çift vardı.Hemen hanıma ara gazı vermeye başladım,bak ne güzel eşinide almış geziyorlar mis gibi aynii(kızım sana söölüyom...
  2. dreamboy

Tüm CBR 12c r cılara/2. el temiz cbr 125 arıyorum

slm.2004/2005 model temiz kazasız sorunu olmayan fiyatında anlaşabileceğimiz bir honda cbr 125 r arıyorum.ilgilenenlerim mesajlarını bekliyorum.
  3. dreamboy

Hyosung GT 250R

merhabalar ,hyosung gt 250 r gerçektende hem görünüş olarak doyurucu hemde yazılanlara göre tatmin edici düzeyde bir motor.Yedek parça kolaylığı hakkında net bilgi verbilecek birileri varmı vede 250 r ile kaç km yaptıktan sonra CBR 600 RR a geçmek akıllıca olur????
  4. dreamboy

Honda/Suzuki/Yamaha/Kawasaki???

merhaba arkadaşlar.Sizin görüşlerinizede ihtiyacım var.Gerek motor alırken gerekse satış sonrası destek,servis hizmeti ve müşteri memnuniyeti açısından sizce hangi marka tercih edilmeli?
  5. dreamboy

aprilia rs 125????

RS 125 hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum.Alınmalı yaşanmalı mı dersiniz yoksa RS 125 yerine cbr 125 mi?
  6. dreamboy

en mükemmel ses kime ait?

mrb arkadaşlarr merak ettiğim bi konuyu sizede sormak istedim.Süper sport lar arasında en can alıcı ses sizce kime ait.Bneim düşüncem suzuki hayabusa.Ama kimi yazılardada kamasaki ninjalar diye geçiyor.Sizce hangisi??
  7. dreamboy

seçimim ne olmalı sizce?

Herkese merhaba arkadaşlar.motor merakı olan yeni kullanmaya başlıycak birisiyim.Keyif alacağım amatör olduğum için bei riske sokmıyacak,ama motor kullanmanın inceliklerini öğrenebileceğim bir motor arıyorum.Sizce seçimim ne olmalı? Honda cbr 125 uygun olurmu?