Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar dostlar. Daha öncesinde 125cc'den 500cc'ye kadar naked/sport/enduro kullandım. Bunların hepsinin ortak yönü; bildiğimiz bloklar, bildiğimiz sistem. Ancak en son bir nmax155 aldım. 4879 km'de bakımı yapılmış şekilde aldığım nmax155'in sadece 9000'de yağı değişti. Şu an 11400 km'de ve...
Konu başlıktaki gibidir. Bajaj Pulsar200RS'i geçen ay 26.xxx km'de; Hyosung Gt250N'i ise 9 ay önce 38.xxx km'de sattık. An itibari ile durumları ekteki gibidir;
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-2012-hyosung-gd-250-naked-537101278/detay...
Hacılar, kısaca gidon aynası aldım. Çok güzel. Gelsin de takayım diye hayal kuruyorum. Burası da çok güzel. Geldi aynalarım Aliexp'den. Tam beklediğim gibi. Ama tükürdüğümün topuzları sökülmüyor yahu :pale: Bantladım öyle sökmeye çalıştım yemedi. Locktite vardır diye pürmüz ile ısıttım sökmeyi...
Motor kullanan bi hanım arkadaşıma eldiven alacağız. Arıyoruz tarıyoruz bulamıyoruz. Bileği olanın parmaklar, parmağı olanın bileği olmuyor. Bileği uydurmak için S beden alıyoruz bu sefer parmaklar uzun. Parmaklar olsun diye M beden alıyoruz bu sefer bilekten çıkıyor. Nasıl bir yol yordam...
Uzun zamandır Bell Qualifer Kask kullanan bir arkadaşım kaskını değiştirmeye karar verdi. En nihayetinde bütçesine baktık. ölçtük biçtik bir karara varamadık. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Kaskın kafa yapısına uyma faktörünü şimdilik göz ardı ederek hangi kaskı alması gerektiğini sizlere...