Dr_Hook kullanıcısının son içeriği

1. Dr_Hook

Silikon çektim Hız arttı

Eskiden motorumun sesi artınca hızı daha fazla arttırmadan gidiyordum. En nihayet farkettim ki o hızda benim plaka tenekesi zıngırdıyormuş meğer. Plakayı alttan destekledim, destekle plaka tenekesi arasına da silikon sıktım. Böylece işime daha hızlı gidip geliyorum, motorumun (100cc) üst hız...
  2. Dr_Hook

EDS?Elektronik Denetim Sistemi mi

İki yıldır yaz kış demeden Kartal - Maslak yapıyorum. Şükür ceza yemedim. Bu günler Maslak yönünde Altunizade den önce emniyet şeridini fotoğraf makineleri resimleriyle süslediler. Bügün kırmızı boya ile işaretler de gördüm. Bu acaba haberlerde dinlediğim emniyet şeridindekilere otomatik yıllık...
  3. Dr_Hook

Satilik Magellan eXplorist 100

Satildi, pardon Magellan eXplorist 100 umu satiyorum, 1 senelik, az kullanilmis ilgilenenler 0555 450 55 00 i aryabilirler
  4. Dr_Hook

Scooter` a yükünü anlatmak

Biliyoruz ki scooter lardakı CVT sistemi tahrik bilyalarının ağarlıklarına bağlı olarak ve üreticinin ayarladığı şekilde sürekli (pardon, en yüksek olana kadar) aktarma oranını ayarlar. Peki, bu sistem sizin tek başınıza mı veya artçınızla mı olduğunuzu nereden bilir? Tabi, bilmez. Ben SYM 100...
  5. Dr_Hook

Kucuk motora buyuk motor sesi

Dikkat ettiniz mi bilmem ama su buyuk hacimli motorlarin sesi cok etkileyici oluyor, dort tekerlekli suruculeri de hic gormezden gelmiyor bunlari. Bu sesleri cikarmak icin bu motorlar da epey benzin yiyor tabi. Benim bir fikrim var: gaz elciginden tetiklenecek buyuk bir motorun gurultulu sesini...
  6. Dr_Hook

Yagmur

Iyisiniz vallahi, sicak ve kuru yerde oturup sohbet ediyorsunuz, benim ise bu yagmurda Maslaktan Kartala gitmem lazim, su yagmurun sabah yagmadiginda aksam yagacagini, veya ne zaman duracagini su forumda bir koseye yazsak (boyle bilgi bulunabiliyorsa) kotu mu olur.
  7. Dr_Hook

Motosiklete bisiklet bilgisayari

SYM Mio 100 scooter ima bisiklet kilometre sayari taktim, tekerlek capini ayarladim ve bundan boyle gosterge dogru gosteriyor mu kuskum yok, her cikista kac km, ortalama hiz, toplam km, saat, en yuksek hiz vb seyleri gorebiliyorsunuz. Takmasi da cok kolay oldu. Tavsiye ederim.
  8. Dr_Hook

Plaka hırsızı palakaya motosiklet mi çalacak?

Dün güpegündüz Şişli İzzet Paşa mahallesinde plakamı 2 saat içinde çaldılar. Bunu ya aptalın teki, ya da çalıntı bir motosiklete takmak üzere uyanık bir hırsız yapmıştır. 34 AR 7995 nolu plakamı gümüş renkli SYM MIO 100 scooter dan başka bir motosiklette görürseniz, bu motosiklet çalıntı...