dr.asc kullanıcısının son içeriği

1. dr.asc

acil satılık 2013 CBR 250

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-ihtiyactan-acil-satilik-temiz-2013-cbr-250-215354400/detay MOTOSİKLET.NET ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİM. ARAYIN KONUŞALIM. 0543 691 97 51
  2. dr.asc

acil satılık dosta gidecek CBR 250

MOTOR 2013 MODEL OLUP SADECE 10 BİN KMDEDİR. BAKIMLARI ZAMANINDA YAPILMIŞ SORUNSUZ BİR MAKİNADIR. 2 AY ÖNCE AKRABADAN ALINMIŞ PARAYA İHTİYACIMIZ OLDUĞU İÇİN SATMAK ZORUNDA KALMIŞ BULUNMAKTAYIZ. BU VAKTE KADAR UFAK BİR KAZASI HARİCİNDE YANA YATMASI DAHİ YOKTUR. KAZADA SADECE SOL GRENAJ FAR AYNA...
  3. dr.asc

satılık ekstralı drift

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-temiz-ekstrali-acil-satilik-sezona-hazir-drift-211002552/detay/ Motorun 2.sahibiyim.son 12 bin km dir bende.2011 model olup trafiğe 2012 çıkışlıdır. bakımlarının hepsi zamanında yapılmış olup sorunsuz bir motordur. üzerinde 250 tl lik...
  4. dr.asc

ÇOK ACİL HONDA SERVİSİ LAZIM LÜTFEN MESAJ ATIN

Dün gece honda cbr 250 ile kaza yaptık. grenajlar far aynalar gitti.amartisorde fln da başka sorun olabilir bilemiyorum su an. ama acilen iyi bi usta bulup yaptırmamız lazım.işini sağlam yapan ve fiyat şişirmeyen adam akıllı bi servisi var mı nereyi tavsiye edersiniz? yetkili servis olarak...
  5. dr.asc

9 sene sonra... ilk kazam.. ve trajikomedi..

merhabalar sayın motosiklet.net okuyucuları.. 9 senedir motosiklet kullanmaktayım ve bu konuda başından beri bilinçli bir sürücü olabilmeye çalıştım.hiç bir zaman artık her şeyi biliyorum çok iyi bir sürücüyüm mantığına kapılmayıp sürekli araştırdım okudum yeni teknikler yeni önlemler...
  6. dr.asc

satılık modifiyeli drift. mt üyelerine indirimli :)

sahibinden.com da ilan no 155642674. tüm bilgileri yazdım. ilgilenenler arayabilir. mt üyeleri için 2400 tl.
  7. dr.asc

sizce 2.el kask alınır mı?

mrb arkadaşlar kullandığım kask büyük geldiği için yeni kask almak istiyorum ama öğrencilik hali malum maddiyat sıkıntısı...almışkende sağlam bişey olsun istiyorum ama fiyatları sizde biliyorsunuzdur.benim düşünebileceğim max 250 tl civarı.o paraya yeni LS2 almak mı yada 2.el bir nolan mı almak...
  8. dr.asc

sizce uzun yolda kulaklikla muzik dinlemek tehlikeli midir?

Sizce uzun yolda kulaklikla muzik dinlemek tehlikeli midir?

Yeni mesajlar