doping kullanıcısının son içeriği

1. D

slm millet nasıldı ama gezi

valla süperdi benim için tek kötü olan o menüdeki fiyat tı valla yazılanların hiç biri yoktu nerdeyse be ama olsun yinede cok eylendim he bu arada bizim fotolarıda yayınlayında bizde kendimizi görelim bi ya olmaz mı neyse bidahikine daha uzak bir yer seçinde daha cok sürelim makinaları...
  2. D

slm millet ne yaopıypruz bu hafta sonu gidiyormuyuz sapancaya

evet inlallah gidiyoruzdur valla bir haftadır iple cekiyorum pazar gününü şimdi o geldi ama siz yagmurlu diye vazgeçmezsiniz inşallah sakın vazgeçmeyin kar bile yagsa gidelim motorculuk öyle yagmur yagınca bırakılcak bir hastalık deyildir deyilmi?neyse hepiniz allaha emenet olun jasmin beni...
  3. D

Slm Eyyyy Türk Genç çi Motorculari Nbr

Slm Millet Ya Bu Pazar Sapan Caya Gşdiyormuyuz Eyer Gidiyorsak Benide Bildilendirmenizi Isterim Aranizda Olmaktan Mutluluk Duyacagim. Herkese Iyi Akşamlar .........doping..........
  4. D

slm milet benim gibi bir cılgına aranızda yer varmı?

mrb motor cu arkadaşlar ben aranızda pek yeni deyilim ama sitenizde yeniyim ismim ADEM 24 yaşındayım iş makinası öperötörüyüm tam bir motor hastasıyım aynı zamanda bir okadarda akrobatım yani sizin anlıyacagınız motor ve ben ayrılma z ikiliyiz .eyer benide aranıza alırsanız sevinirim.HE BUARADA...