Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İş sebebiyle nakit ihtiyacından Pulsar'ım satılık. Motor çok sevdiğim her şeyiyle ilgilendiğim, gözüm gibi baktığım bir motor.
Yabancıya gitmesin buradan birilerine nasip olsun isterim.
Bağlantı...
Bugünlerde 2013 model sıfırının bayilerden plaka masrafları ile birlikte 5400 liraya alınabildiğinin farkında olup ona göre fiyat isteyecek satıcıdan, 10.000 KM yi çok aşmamış, Marmara Bölgesi'nden yeni kasa TVS Apache RTR 150 aramaktayım.
İlan sitelerinden gördüğüm kadarıyla motosikletin sıfır...
Diyelim ki başka bir şehirden 2. el bir motosiklet aldım. Plakayı da değiştirmek istedim. Noter yanlış bilmiyorsan plaka değişimli satışlarda 140TL istiyor. Bu parayı da ödedim.
Sonrasında işler nasıl yürüyor? Böyle bir durumda motosikletimin üzerindeki plaka anında iptal mi oluyor. Binip...
Bursa'da yaşıyorum. Daha önce İstanbul'dan alınmış ve plakası değiştirilmemiş 2.el bir araç alıp, alım-satım sırasında plakayı değiştirmek istiyorum. Satış işlemi Bursa'daki bir noterde gerçekleşecek.
Yeni plakam çıkana kadar üzerinde plaka ile kullanabilecekmiyim?
Yeni plakam nasıl çıkacak bu...
Hiç hesapta olmayan bir maddi sıkıntıdan dolayı motosikletim satılıktır.
Tüm detaylar, ilan açıklamasında yazıyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-gv-250-ihtiyactan-satilik-aksesuarli-2009-trafige-cikisli-gv-250-34582467/detay/
:pale:
27 Ağustos 2010 tarihinde 2. el bi motosiklet satın aldım, aynı gün noter tarafından üzerime satış işlemi yapıldı ve noter bana ruhsat yerine geçecek ve 26 Eylül 2010 tarihine kadar geçerli bir belge verdi. Motosikleti İstanbul'dan alıp Bursa'da yaşadığımdan dolayı, ruhsatın posta ile gelmesi...
Arkadaşlar bunun gerçeği nedir? Kimisi 10 gün diyor kimisi 7 kimisi 3...
Resmi açıklaması nerdedir bunun?
Noter satışı ile 2. el bir motosiklet aldım, bunu kaç gün içinde sigorta yaptırmam gerek?
Kontör sistemi değiştiğinden olsa gerek -30 kontör ile her yönü arayabiliyorum her yöne mesaj atabiliyorum. Bir çok arkadaşım da şu an öyle.
:queen:
Not: 1 Nisan Şakası Değildir. :cat:
ANKARA HACETTEPE HASTANESİNDE YATAN 2 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNA A RH+ KAN GEREKİYOR ÇOK ACİL !!!
MEHMET GÜNGÖR
TEL:05556063930
(Üyesi olduğum başka bir forumda paylaşıldı, buraya da koymak istedim. Minik kız için Ankara'da olanlar ellerinden geleni yapsınlar lütfen.)
:pale:
...neden fotograf albümü oluştururlar hiç anlamam. :queen:
Zaten resimlere bakamıyoruz ki, ana sayfada arada minicik çıkıyor, tıklayınca da erişimimizin olmadığını söylüyor.
Mondialin yedek parça sitesine bakıyordum da...
Bize söylenen fiyatların çok çok altında parça fiyatları.
Yetkili servisler bu parçaları bu fiyattan satmak zorunda değiller mi?
Mondial böyle bir konuda servislere müdahale hakkına sahip mi?
:silent:
Mondial 150 HS Scooter ımın arka fren balatası ölmek üzere olduğundan değiştirmeye karar verdim. Balataların ucuz olduğunu biliyorum ama nereye gitsem 30 - 35 lira çektiler. Yaptırmadan döndüm en sonunda kendim değiştirmeye karar verdim. Uygun motosiklet parçası satan internet sitelerinde baktım...