DontTeely kullanıcısının son içeriği

1. D

Satılık zeus 3000a moduler kask + masterlock 8292 (2metre) eurdpro kilit

Kaskı mototrden, kilit ise motoekden alındı.Yaklaşık 1 hafta oldu, motoru bırakacağımdan satıyorum. Kaskı alana yanında ekstra aparatıda verilicektir. Bu aparatla kaskı 2 farklı şekilde kullanabilirsiniz.0`dan bir farkı yoktur. Kilidi alana; 4 adet kilit anahtarı verilecektir.Güvenlik seviyesi...
  2. D

Satılık temiz mondial 150 zat

SATILIK TEMİZ MONDİAL 150 ZAT Bir daha motora binmemek adına satıyorum. 12.000 km de motor komple yapıldı. kullanılan parçalar çin parçaları degildir. alman ve japon parçalar kullanılarak motor komple yenilenmiştir. Şu an motor 17.000 km`de.Eğlence ve değişiklik amacı ile 1 hafta kadar önce...
  3. D

Yakında zat'lanıcam

Evet arkadaşlar. Yakında mondial 150 zat almayı düşünüyorum. Almadan önce yada aldıktan sonraki önerileriniz nelerdir, nelere dikkat etmem gerekir?
  4. D

Yeni Motor Alımında Kararsızım

Arkadaşlar yeni bir motor tutkunuyum. Kafamdan mondial 150zat almak geçiyor.Bunun + ve - yönlerini bana açıklarsanız sevinirim. Ya da 150zat dışında max. 3000tlye kadar bi sağlam+hızlı+performanslı bi motor önerirseniz sevinirim.
  5. D

Yeni Motor Alımında Kararsızım

Arkadaşlar motoru kavramak, başlangıç için almayı düşünüyordum. Onun yerine ilk olarak ehliyeti almayı tercih edicem ve ekim ayında sınavına giricem. Ehliyeti aldıktan sonra ilk yakınımızdaki bi scooter tarzı motorla istanbulu gezicem, gerekirse 1000tl gibi bir motoru alıcam ve tecrübe edinmeye...
  6. D

Merhabalar

Merhaba arkadaşlar, 17 yaşındayım, adım fatih. istanbul anadolu yakasında oturmaktayım. son zamanlar motorlar ilgimi çekti, gereken en kısa zamanda a2 ehliyeti, motor alıp motor alemi içine dalmak istiyorum, burayada sizlerden bilgi almak, öğrenmek adına kaydoldum.Herkese iyi forumlar.

Yeni mesajlar