Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Bu mont nasıl bilgi verebilirmisiniz orjinalmi ve 179 boyunda 77 kg 52 beden olurmu gerçekten korumalımı bilgim yok hiç yardımlarınızı bekliyorum
Resimleri yükleyemiyorum biri numarasını yazabilirmi bana resimleri ona atsam bana bilgi verse ama iyi anlıyan biri iletişime geçerse...
merhabalar motor grubuna yeni katılcam fakat ilk başta kurs ve giyimi halletmek istiyorum aradığım modeller
1) daniesse hörgüçlü model large-xlarge beden
2) kask shark ve agv vs tam bi medium-large beden
3) eldiven bileklik korumalı tercih sebebi edium-large beden
4) dizlik bilgim yok ama...
merhabalar motor grubuna yeni katılcam fakat ilk başta kurs ve giyimi halletmek istiyorum aradığım modeller
daniesse hörgüçlü model large-xlarge beden
kask shark ve agv vs tam bi medium-large beden
eldiven bileklik korumalı tercih sebebi edium-large beden
dizlik bilgim yok ama kaliteli...
Hocam çok kararsızım ama bu konuda şuan başlıycağım bi motor arayışında olduğum için bilgi istiyorum özellikle kullanıcılardan..
Hiç motor kullanmadım deneyimsizim araba aktif kullanıyorum ama vitesli sürmek istiyorum ybr diyorum denge sorunu diyolar ama bende dengede sorun yaşıycağımı...
merhaba motorcular veya sevenler olarak aranıza yeni katıldım bende herkersin uzak dur vs uyarılarına rağmen çok sevdiğim için başlangıc yapmak istiyorum motor hiç kullanmadım ilk olcak ve vitesli başlangıcı ve sonra r25 veya ninja 250sl geçmek istiyorum bana önerebileceğiniz motor ve...