doc jekyll kullanıcısının son içeriği

1. doc jekyll

Doğumgünümü Kutladılar:S

Birkaç ay önce ilk motosikletimi aldıktan hemen sonra ehliyet kursuna kaydımı yaptırmıştım, ancak iş yoğunluğu nedeniyle belge tamamlamak için izin almakta gecikince 4 Temmuz tarihine sarktı. Aksilik bu ya kasım gibi de askere gitme durumum var. Ben de onca sene bekleyişten sonra dayanamayıp...
  2. doc jekyll

Haftasonu Sürüş Raporu

Henüz bir ay kadar önce ilk motosikletimi aldığımı tanışma mesajımda yazmıştım. Acemiliğimi üzerimden atmak için her fırsat bulduğumda motosikletle turluyorum. Motosiklet.net'de ve diğer kaynaklarda sürüş tekniği ve trafik konusunda pek çok yazı ve öneriyi de okudum, uyguluyorum. Lakin bizim...
  3. doc jekyll

CBR 125R Sinyal Sorusu/Sorunu?

Merhaba arkadaşlar, Geçtiğimiz ay ikinci el olarak satın aldım motosikletimi..Hem motosiklet kullanıcısı hem de CBR 125 kullanıcısı olarak çok yeni sayılırım. Merak ettiğim konu şu; motor dururken kontrol amaçlı sinyallerimi yaktığımda sinyaller aynen far gibi sürekli olarak yanıyor, yanıp...
  4. doc jekyll

Akü sorunuyla ilgili acemi sorusu

Merhaba arkadaşlar, Aranıza yeni katıldım, bu da şuradaki http://www.motosiklet.net/forum/tanisma/59354-merhabalar.htmltanışma mesajımdan sonraki ilk sorum sizlere..Geçtiğimiz hafta bir CBR 125 aldım ve tanışma mesajımdan da anlaşılacağı üzere pek çok konuda tam bir acemiyim. 2. el olan...
  5. doc jekyll

Merhabalar

Arkadaşlar herkese merhaba, Geçtiğimiz hafta 10 yıllık özlemime son verip başlangıç içiin kendime bir Honda CBR 125 alarak aranıza katılma hakkını elde etmiş bulunuyorum :). Uzunca bir süredir üye olmaksızın yazılanları takip ediyorum, başlangıç için kafamı kurcalayan pek çok sorunun yanıtını...