Dnz_.25 kullanıcısının son içeriği

1. D

Eski Muyanedikden farklı kilometre ?

motoru muyaneye sokmama az kaldı fakat bir problem var dijital gösterge ve motorun en sonki 2020 veya 2022 deki muyanesinde 80.000 gözüküyor şuan ise 800 de ve hız göstergem çalışmıyor onu takıp muyaneye sokucamda motora 800 kmde desem sorun çıkarmı veyahut dijital göstergede km'yi nasıl...
  2. D

Kaporta masrafı muyaneden geçermi

yandaki kaportaların vidaları olmadığı için kelepçeyle tutturdum sıkıntı olurmu arka çamurluktata hafif kırık vardı onuda öyle yaptım sorun olurmu ?
  3. D

vites geçişleri

arkadaşlar benim motorda vites geçişleri zor oluyo şöyle zor oluyo debraja basılıyken çok çok hafif ileriye doğru ittirip 1 e atıyorum. Bazen 2ye atarken sorun olmuyor veya aynısını yapmak zorunda kalıyorum (dururken) sürerken bir probem yok ama işte bu bir problemmidir asıl soru o ?? arkadaşım...
  4. D

Çekme Belgeli motora plaka basımı nasıl yapılır

Beyler aracı muyaneye sokucam plaka yok çekme belgeli aldığım için noter aldı plakayı nasıl plaka bastırıcam buna ? muyane için plaka lazım çünkü
  5. D

Karbüratör ve enjeksiyon marşa etkisi ?

arkadaşlar benim motorum karbüratörlü ilk çalıştırdığımda biraz zor marş alıyor arkadaşım bunun soğuktan olduğunu söylüyor ki gerçekten biraz çalıştıktan sonra zor marş yiyen motor ve 1.5 2 devir çalışan motor az sürdikten sonra tekte marş alıp 3 de devir alıyor bu bir sorun mu yoksa...
  6. D

Çekme belge nasıl kaldırılır ?

Arkadaşlar önce araçın eksiklikleri gidiliyor sonrasını bilmiyorum mesela ben araçı çekme belgeli aldığım için plakayı noter aldı app plaka var orjinal plaka çıkarmam lazım sigortam yok sigortayı muyaneden sonra mı muyaneden önce mi yapmam lazım ? neler lazım yazarsanız sevinirim
  7. D

Motor yağ yakımı/akıntısı nasıl anlaşılır ?

benim mahallede motordan anlayan dostlarım motoru kuru bir yere koy eğer altında ıslaklık varsa yağ yakıyodur/akıtıyodur kuruysa yakmıyodur/akıtmıyodur dedi bu doğru mu ? Doğruysa veya yanlışsa başka nasıl anlaşılır ?
  8. D

Motordan duman çıktı marş almıyor

Beyler marş almıyor diye tamire verdim düzeldi sonra gecesi şimdi motordan duman çıktı marş almamaya tekrar başladı sebebi ne olabilir ?
  9. D

yuki matador 150-8 hakkında bikgisi olan varmı +yedek parça

yuki matador 150-8 aldım 162 cc 11 bine elektrik tesisatı hız göstermiyor korna sinyal felan değişicek sinyaller felan yedek parçası çok zor bulunuyor nerden bulabilirim veya motor hakkında bilgisi olan varmı birde tahmini masraf kaça patlar ?

Yeni mesajlar